x
Annonce
Vejle

Succesrig frisør udvider: Den gamle Chanel bliver salon nummer fem

Det bliver Karoline Lund (til venstre), der skal være ny bestyrer for Frisør Lyhnes salon, der åbner på Søndertorv. Det er den femte salon, som Maria Lyhne åbner. Foto: Lars Saugbjerg
Den driftige frisør Maria Lyhne åbner senere på året sin femte salon. Den skal ligge ved siden af Bryggen i Chanels gamle lokaler.

Vejle: Maria Lyhne åbner nu sin femte frisørsalon. Den kommer til at ligge på Søndertorv i Vejle, hvor Salon Chanels gamle lokaler bliver gjort klar til en ny æra - med åbning i midten af november.

I 2006 åbnede Maria Lyhne sin første frisørforretning. Det var i Jelling. To år efter slog hun dørene op for en ny salon i Vinding, i 2010 åbnede hun i Bredballe, og en ny salon så dagens lys i Billund i 2012.

- Nu er det rigtige lokale dukket op i Vejle. Og jeg tror på synergien mellem Bredballe, Vinding og Vejle som en slags trekant, lyder det fra Maria Lyhne.

Alle hendes saloner har et genkendeligt "Frisør Lyhne-touch", men naturligvis er det lokalet, der bestemmer, hvad der er plads til indretningsmæssigt.

- Renoveringen på Søndertorv er i fuld gang, og her arbejder vi på at skabe nogle nye ting i forhold til design og indretning, fortæller Maria Lyhne, der glæder sig til at åbne sin femte salon.

- Jeg ligger ikke søvnløs, men det giver mig et kick, smiler indehaveren.

Hun beskriver sit virke som en kombination af frisør og iværksætter.

- Opstart af en ny salon, hele planlægningen og coaching af den nye bestyrer er mega sjovt og mega spændende. Men jeg elsker mit fag og holder aldrig op med at klippe, siger Maria Lyhne.

Annonce

Jeg ligger ikke søvnløs, men det giver mig et kick.

Maria Lyhne - om åbningen af sin femte salon

30 på lønningslisten

Der er allerede sat navn på Vejle-salonens nye bestyrer. Det bliver 25-årige Karoline Lund fra Kolding, der har været tilknyttet Frisør Lyhne i Vinding i godt et års tid.

- Jeg kommer ikke til at stå alene i salonen. Vi skal have en elev og minimum en assistent. Jeg glæder mig. Det føles fedt og som en spændende udfordring, der kan være med til at udvikle mig. Jeg kan godt lide at have ansvar og har da også stået i spidsen for virksomhedens seks elever, fortæller den kommende bestyrer af salonen i Vejle.

Frisør Lyhne har små 30 ansatte på lønningslisten, alle med to x-kromosomer.

- Det er skam ikke bevidst, at vi ikke har nogle mandlige frisører. Der findes bare ikke så mange af dem, men hvem ved, måske opstår muligheden i den nye salon på Søndertorv, lyder det fra Maria Lyhne.

Hun brænder for sin virksomhed og erkender, at hun ikke tæller timer.

- Frisør Lyhne er som et barn for mig. Det er en livsstil. Jeg synes, at det er fantastisk sjovt og spændende; man udvikler sig personligt, fagligt og ledelsesmæssigt, siger den 37-årige forretningskvinde, der også har tid til at være mor for Bertram på syv og Alberte på fem år.

Den gamle Salon Chanel skal renoveres fra gulv til loft. Arbejdet er i fuld gang, og 15. november åbner Frisør Lyhne på stedet. Foto: Flemming Larsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Læge er bange for at overse alvorlig sygdom: Patienterne holder sig væk under coronakrisen

Vejle

Vejle knækker kvote-kurven

Annonce