Annonce
Fredericia

Sune udnyttede muligheden for at ro i kajak i oversvømmede gader: - Det var bare for at få noget sjov

For Sune Østergaard betød onsdagens kraftige regnskyl en sjælden mulighed for at ro rundt i Fredericias gader.
Annonce

Fredericia: Oversvømmelse er hovedsageligt ubelejligt, men Sune Østergaard så onsdag sit snit til at få en anderledes oplevelse ud af den store mængde nedbør, der fyldte gaderne omkring Oldenborggade med vand.

- Jeg kom kørende forbi i bil, og så tænkte jeg, det kunne være meget sjovt at ro hen ad gaden. Det er ikke hver dag, man kan det, så det var bare for at få noget sjov, siger Sune Østergaard.

Han er indehaver af Get Outdoor, som arrangerer kajakkurser og -ture samt udlejer kajakker. Derfor kunne han også hurtigt skaffe en kajak, da muligheden bød sig. Sune Østergaard fortæller, at han i et kvarters tid roede frem og tilbage ad Oldenborggade og Købmagergade, og det gik ikke ubemærket hen.

- Folk syntes, det var meget sjovt og tog billeder. Der var også en dame, der sagde, at hun kunne se, der var noget i gærde, fordi jeg havde et stort smil på, da jeg stod ud af bilen, siger Sune Østergaard.

Folk omkring de oversvømmede gader lagde mærke til den iøjnefaldende, orange kajak. - Folk syntes, det var meget sjovt og tog billeder, fortæller kajakroeren Sune Østergaard. Privatfoto
Sune Østergaard var hurtig til at få en kajak gjort klar, da han så muligheden for at ro op og ned ad både Oldenborggade og Købmagergade. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Annonce