Annonce
Hedensted

SuperBrugsen i Løsning bliver til en discountbutik: Butikken har ikke været rentabel

Nicholas Grevenkop Castenskiold har været uddeler i SuperBrugsen i Løsning et par år, men senest 31. december er det slut. Dårlig økonomi har gjort, at Coop Danmark har besluttet at konvertere butikken til en Coop365-discountbutik. Arkivfoto: Michael Svenningsen
SuperBrugsen i Løsning har skrantet økonomisk i en årrække, og det har fået Coop Danmark til at tage en beslutning om, at butikken konverteres til en Coop365-butik. SuperBrugsen Løsning har derfor sidste åbningsdag 31. december.

Løsning: I en kortfattet pressemeddelelse fra Coop Danmark tirsdag midt på eftermiddagen offentliggør butikskæden, at det er blevet besluttet, at SuperBrugsen i Løsning konverteres til en Coop365 butik.

”SuperBrugsen Løsning har i en årrække haft en omsætning, der er uforenelig med at drive en rentabel SuperBrugsen, og der er ikke udsigt til, at udviklingen vender, og dette er den direkte årsag til beslutningen”, hedder det i pressemeddelelsen, der fortsætter:

”Uddeler Nicolas Castenskiold og medarbejderne i Løsning har alle leveret en helt fantastisk præstation og har på bedst mulig vis bidraget til, at SuperBrugsen Løsning altid har stået salgsklar. Vi vil derfor naturligvis forsøge at finde job til alle medarbejdere andre steder i Coop.

Annonce

SuperBrugsen Løsning har sidste åbningsdag 31. december 2021. Herefter igangsætter Coop Ejendom processen med at etablere en Coop365 butik, står der blandt andet.

Uddeler skal videre

Uddeler Nicolas Castenskiold udtaler til avisen, at han fik beskeden mandag og lige nu har brug for, at det hele bundfælder sig.

- Umiddelbart er det en beslutning, som giver udmærket mening, idet det jo ikke er nogen hemmelighed, at det har været svært at få økonomien til at hænge sammen, siger uddeleren, der ikke kan se sig selv i det nye koncept.

- Nej, jeg er brugsmand, så jeg satser på, at jeg skal noget andet, ligesom det også er tilfældet med den øvrige del af det faste personale. Men det kan meget vel tænkes, at ungarbejderne fortsætter i det nye koncept, siger Nicolas Castenskiold.

SuperBrugsen i Løsning kører efter planen videre året ud, men næppe på fuldt blus.

- Der er jo folk, der skal videre herfra, så hvis vores slagter smutter, så bliver der jo ikke ansat en ny. Det siger sig selv. En stor satsning på julevarer kommer vi jo eksempelvis heller ikke ud i, siger han.

Annonce

Landsdækkende kæde

Coop Danmark kalder Coop365 en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet og ansvarlighed samt et aktuelt og relevant sæsonudvalg, der skal gøre det nemt for kunderne at handle til discountpriser.

Butikkerne har 600-700 flere forskellige varer end kunder i discountregi ellers har været vant til, og mere end 400 varer på hylderne er økologiske, fremgår det af pressemeddelelsen.

Annonce
Børkop For abonnenter

Kæmpe solcelleanlæg er måske på vej til kommunen: Vil fylde mere end 300 fodboldbaner

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Opkøb: Juliane fra Vejle har styr på stængerne - og udvider nu forretningen

Vejle For abonnenter

Minister svarer på kommunaldirektørs fald under julefrokost: Eksborgmester trækker byrådet ind i sagen

Erhverv

Vejles 3F-formand står fast på kritik af avisafsløring: 'B.T. er gået langt over grænsen, og der har ikke været en finger at sætte på Pers arbejde'

Vejle Boldklub

VB er rejst langt mod syd efter bedre vejr og baner: Træningen aflyst på grund af snevejr

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Vejle For abonnenter

3F-formand til krisemøde, byråd trækkes ind i kommunaldirektørens fald, corona-smitten stikker fuldstændig af, stor rabat på kendt ejendom - og kritik af altmuligmand: Læs de seneste nyheder fra Vejle på blot fem minutter

Ny direktør skal vende minus til plus: Står det til Allan skal hele verden kende til Help Care Companys patenterede øjenskyl

Erhverv

Altmuligmand i Jelling er ked af avisartikel om snyd: 'Folk går og snakker om mig i byen'

Fængslet spionchef bruger ikke mulighed for appel til landsret

Jelling

Lasse Emils møde med familie fra Kenya gjorde stort indtryk: - Det nytter, når vi hjælper

Vejle Boldklub For abonnenter

VB-truppen har stadig mangler: Her er tre steder, VB skal forstærke sig

Alarm 112

To biler blev krøllet: Nyt lyskryds driller bilister

Annonce