Annonce
Kultur

Superhelte skal præge næste års jydeoptog

I år var temaet nostalgi, og det var Omme Centret, der med sin parodi på Matador løb med sejren. I næste års udgave af jydeoptoget er det superhelte, der er årets tema. Arkivfoto: Martin Ravn
Stig Rossen og Vennerne vil igen til næste år besøge jydefesten i Sdr. Omme. Som sædvanligt vil jydefesten blive indledt med det store jydeoptog, hvor 2020-temaet vil være superhelte.
Annonce

Sdr. Omme: Temaet bliver superhelte, når der i forbindelse med næste års jydefest i Sdr. Omme igen er inviteret til jydeoptog.

Den traditionsrige jydefest finder altid sted i Kristi himmelfartsdagene, og den bliver åbnet med et stort optog gennem byen. I år var temaet nostalgi, hvor en gruppe medarbejdere fra Omme Centret løb med førstepræmien efter at have været udklædt som figurer fra tv-serien Matador.

Til næste år er det altså nødvendigt at finde superheltekostumer frem, og det er helt med vilje, at de kommende deltagere får så god tid til at forberede sig.

- Der har været efterspørgsel for temaet for 2020, og vi håber derfor, at flere får mulighed for at kunne deltaget i Jydeoptog ved, at vi offentliggør temaet nu, siger Kristina Danielsen, der er medlem af Jydekomitéen, der arrangerer jydefesten.

Annonce

Stig og Vennerne kommer igen

Jydekomitéen er allerede i fuld gang med at skabe et program for næste års byfest. Det ligger allerede nu fast, at årets store musikalske satsning vil blive gentaget.

- Vi gentager succesen med Stig Rossen og Vennerne. Vores trofaste musiksponsorer har valgt at fortsætte, hvilket danner grundlag for at give det et forsøg mere, siger Kristina Danielsen.

Cocktail Hounds vil spille, inden Stig Rossen og Vennerne går på scenen, og ligesom i år vil der være mulighed for at købe en billet til et stort fællesspisningsarrangement forud for koncerten.

Annonce

Teltet bliver flyttet

Enkelte forandringer vil der dog komme til at ske til 2020-udgaven af jydefesten. Flere af de fysiske rammer vil nemlig komme til at tage sig en smule anderledes ud, end faste gæster af jydefesten ellers er vant til.

- I 2020 vil vi forsøge at flytte det store telt om foran multicentret for at skabe en mere hyggelig stemning. Det betyder derfor også, at der kommer til at ske lidt andre ændringer ved multicentret, fortæller Kristina Danielsen.

Hvad det mere præcis er for ændringer, har Jydekomitéen dog ikke lagt sig endeligt fast på endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce