Annonce
Vejle

Susanne og Edith blev kåret som årets ildsjæle

Susanne Clausen (til højre) vandt prisen på voksenområdet og Edith Dall-Hansen på seniorområdet. Knud Møller fra Frivilligrådet (til venstre) modtog prisen på vegne af Edith Dall-Hansen. På billedet ses også udvalgsformændene Kenneth Fredslund Petersen (DF) og Gitte Frederiksen (V). Foto: Vejle Kommune

Vejle: Susanne Clausen og Edith Dall-Hansen modtog forleden prisen som årets frivillige ildsjæle på voksen- og seniorområdet i Vejle Kommune. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

- Susanne Clausen vinder for sin indsats i Broen i Vejle, hvor hun i mange år har gjort - og stadig gør - et kæmpe arbejde ved at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter, så de kan være del af fællesskaber som alle andre børn og unge, udtaler formanden for byrådets voksenudvalg, Gitte Frederiksen (V).

I begrundelsen for at give en pris til Edith Dall-Hansen lagde seniorudvalgets formand, Kenneth Fredslund Petersen (DF), vægt på hendes omsorg for andre trods sin egen høje alder.

Annonce

- Edith Dall-Hansen skal have prisen for sin udtrættelige indsats som frivillig i mere end 50 år. Hun har både været besøgsven, hjulpet rumænske børnehjemsbørn, fået udsatte, skoletrætte unge ud af sengen om morgenen - og kørt demensramte til aktiviteter. Hun er altid klar med en hjælpende hånd, forklarer han.

Ud over Susanne Clausen og Edith Dall-Hansen var fire andre nomineret. På grund af corona-situationen var arrangementet flyttet fra Bygningen til byrådssalen.

Kun de nominerede med ledsagere var inviteret til prisoverrækkelsen. Af hensyn til de mange frivillige, der ikke kunne deltage i år, blev prisoverrækkelsen filmet.

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Egtved For abonnenter

Thyra, Kasper og rigtigt mange andre risikerer at skulle vinke farvel til noget af det, som de holder meget af - meget snart

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Alternativt bingo: Håbefuldt parti benytter sine få valgplakater som spilleplader - det er ikke specielt grønt at spille med

Vejle Boldklub For abonnenter

Live: VB spiller pokal-bold i Horsens, og der er en kvartfinaleplads på spil

Hedensted

Live valgdebat: Hvordan får vi bedre offentlig transport, hvor skal solcelleparkerne ligge, og hvilke byer skal have byggegrunde?

Alarm 112

De afslørede sig selv: Butikstyve kom i slagsmål uden for forretningen

Alarm 112

Han kørte videre fra påkørsel: Vaks trafikant fulgte efter ham

Billund For abonnenter

Niårige Magnus har en kræfttumor i hjernen og har fået 81 gange kemo: - Vi nyder ham, mens vi har ham

Alarm 112

Efterlysning af 17-årig: Fundet i god behold

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Lene Langelund lukker sin ellers velkørende butik i Hedensted: Har sidste åbningsdag 27. november

Danmark

Heunicke: Flere skal vaccineres hvis Danmark skal være åbent

Vejle For abonnenter

Dømt for sygehus-svindel, de lokale lejere bor billigere, gågaden lukket for valgplakater, Vejle kåret som årets transportkommune og lokal forening ramt af global varekrise: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Billund For abonnenter

Kirkbi har købt endnu en bygning i Billunds bymidte: Prisen var 18 millioner kroner

GAMLE DAGE

En vaskeægte iværksætter: Manden, der satte Vejle på søkortet, havde et heftigt og lidenskabeligt temperament

Annonce