Annonce
Vejle

Sushibar fejrer nyt navn med 71 kilo tun

Torvehallernes sushirestaurant har skiftet navn til "Oasia - sushi & wok". Det blev markeret med 71 kilo tun. Foto: Flemming Larsen
Torvehallernes ejere har bygget om i alle 20 år, de har ejet det vejlensiske forlystelsesetablissement. Seneste tiltag er et nyt wokkøkken.
Annonce

Vejle: "Oasia - sushi & wok." Det er det nye navn på den kendte, vejlensiske sushi- og takeawayrestaurant på Kirketorvet, der siden 2015 har heddet Bar'sushi.

- Som gæst i Oasia vil man både kunne nyde sushi og wok i restauranten og som takeaway. Selv om vi gennem årene har lært mange gæster at nyde sushi, er der stadig en del, der ikke ønsker havets fristelser, og med wokkonceptet favner vi nu alle vores gæster, fortæller Terje Thesbjerg, direktør i Torvehallerne.

For Terje Thesbjerg og restaurantens personale har det været en spændende proces at udarbejde et nyt menukort til Oasia - sushi & wok.

Tun til sushi

I forbindelse med navneskifte og åbningen af "Oasia - sushi & wok" fik restauranten leveret en 71 kilo tung, bæredygtig blåfinnet tun fra FGS Food. Fisken var opdrættet i et havdambrug i Adriaterhavet.

Tunen ankom på til restauranten på åbningsdagen, og blev herefter skåret op og indfrosset efter alle kunstens regler.

Grundet restriktionerne for fangst af blåfinnet tun, tilbyder restauranten ellers primært gulfinnet tun fanget syd for Ækvator.

I alt kom der cirka 45 kilo kød ud af udskæringen.

- Vi har haft mange smagselementer i spil, og resultatet er blevet godt. Stamkunderne på Kirketorvet skal vænne sig til nye retter og navne, og det gælder såvel de enkelte sushiruller som wokretterne på menukortet, fortæller Terje Thesbjerg.

Annonce

Nyt wokkøkken

I restauranten, hvor der før var chef's table, er køkkenet udvidet med et åbent wokkøkken, hvor gæsterne kan følge tilberedningen af råvarerne.

Med det nye navn og nyt køkken ønsker Torvehallerne også at satse på wokretter. PR-foto

Torvehallerne rummer ud over en megalounge og ginbar tre a la carte-restauranter:  Jacobsen - dansk spisehus og take away, Bistecca - italian bistro & steak og Oasia - sushi & wok.

Da Torvehallernes ejere, Steen B. Jacobsen og Terje Thesbjerg, overtog stedet, var det oprindelige koncept at lave et forlystelsesetablissement med flere restauranter og barer, og efter 20 års drift er konceptet udført.

- Vi føler, at vi har bygget om i de 20 år, vi har været i Torvehallerne, og nu er missionen fuldført, siger Terje Thesbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Jung giver koncert i Vejle Musikteater

Billund

Det er en ommer!

Vejle

Smittetrykket er fortsat bekymrende højt: Se de nyeste coronatal for Vejle her

Annonce