Annonce
Erhverv

Svært at sælge Lilly- bygning i Vejles midtby

lilly bygningen, borgvold, vejle
Det bliver ikke helt så ligetil for Lilly-arvingerne at afhænde bygningen på Borgvold 12 i Vejles midtby. Erhvervsmæglerne Colliers Hans Vestergaard har haft kontorhuset til salg siden sommer, men endnu har ingen interesserede købere henvendt sig.

Endnu ingen forhandlinger

- Det har været nemmere tider, end det er nu. Folk står ikke ligefrem i kø for at erhverve sig kontor-ejendomme, som mægler Ole Egsgaard formulerer det overfor avisen. Han vil ikke derudaf udlede, at salgsprisen på 37 mio. kr. er for høj. - Så længe vi ikke forhandler med nogen, er det svært at sige, hvad prisen bør være. Men vi er nu stadig fortrøstningsfulde og tror på, det kan lade sig gøre at sælge bygningen, siger Ole Egsgaard, som udover løbende markedsføring i dagspressen og på internettet også prøver at benytte sig af erhvervsmæglernes omfangsrige køberkartotek.
Annonce

Ejet af Lilly-stifter

Bygningen ved rutebilstationen og banegården var i sin tid ejet af Lilly Brændgaard Hansen, den legendariske stifter af brudekjole-imperiet Lilly A/S, der i dag har til huse på Bugattivej i Vinding. Den 91-årige stifter døde sidste år i maj, og selvom det efterhånden er mange år siden, hun flyttede virksomheden væk fra midtbyen, ejede Lilly Brændgaard Hansen bygningen på Borgvold ind til sin død. Arvingerne vil sælge den 4.276 kvadratmeter markante, historiske bygning, som engang husede syerskerne og en overgang gik under navnet "Lorten" som følge af dens mørkebrune kulør.
Annonce

Fem etager

Huset blev opført af Danske Brugsforeningers Fælleslager i 1940 og købt af Lilly Brændgaard Hansen i 1963. Den i dag blå/hvide kolos har et bebygget areal på 631 kvadratmeter og er opført i fem etager med kælder. Stueetagen er indrettet til fitnesscenter med toiletfaciliteter, depotrum og et mindre kontor, mens de øvrige etager er indrettet til kontorbrug. En anden længe opført i en enkelt etage huser Vejle Billardcenter. De samlede lejeindtægter nærmer sig ifølge salgsopstillingen tre mio. kr. om året, og dertil kommer knap 400.000 kr. i parkeringsafgifter via EuroPark.
Annonce

Top tre i Vejle

Ifølge Ole Egsgaard er Borgvold 12 den næstdyreste kontor-ejendom, Colliers Hans Vestergaard har til salg i Vejle. Kun Havneparken 1 til 100 mio. kr. overstiger den i pris, på tredjepladsen befinder sig kontorhuset i Nørrebrogade til 16,4 mio. kr. Trods sværvægter-prisen er Lilly-bygningen formentlig for billig som investeringsobjekt for eksempelvis pensionskasserne. - De investerer kun i noget, der er væsentligt dyrere, mener mægleren.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Annonce