Annonce
Egtved

Det så sort ud: Nu jubler svømmeklub over medlemstilgang

Det går rigtig godt med tilmeldingerne til den nye sæson for Vingsted Svømmeklub. På nuværende tidspunkt er medlemstallet meget tæt på at være fordoblet i forhold til sidste sæson, og formand Brian Grøndahl tror, der vil komme flere tilmeldinger endnu. Arkivfoto: Mette Mørk
Et år uden egen svømmehal kostede rigtig mange medlemmer for Vingsted Svømmeklub. Nu er klubben tæt på at runde 600 medlemmer.

Egtved: "Wauuu - vi er helt overvældet".

Sådan indledte Vingsted Svømmeklub et Facebook-opslag for nylig. I samme opslag kunne man læse, at klubben havde fået 560 tilmeldinger til sæsonstart i den nye svømmehal i Egtved. Og tallet er stadig stigende.

- Vi er nu oppe på 597 medlemmer, så mon ikke vi runder de 600 inden ret længe, lyder det fra en glad formand for svømmeklubben, Brian Grøndahl.

Det er en markant fremgang i forhold til sidste sæson, hvor klubben talte 314 medlemmer. Et år uden egen svømmehal, efter svømmehallen i Vingsted lukkede, kostede rigtig mange medlemmer for klubben, der tidligere år har haft 800-900 medlemmer. At klubben nu snart kan runde 600 medlemmer er mere, end bestyrelsen havde turdet håbe på.

- Vi havde nok en lidt konservativ tilgang til det og håbede at nå op på omkring 500 medlemmer. Det er da dejligt, at tilmeldingen har været endnu bedre, siger han og tilføjer;

- Jeg vil samtidig gætte på, at vi får flere tilmeldinger, når vi for alvor nærmer os sæsonstart.

Vi er nu oppe på 597 medlemmer, så mon ikke vi runder de 600 inden ret længe.

Brian Grøndahl, formand for Vingsted Svømmeklub

Udbygger måske programmet

I øjeblikket er svømmeklubben i fuld gang med at finde nye instruktører og hjælpetrænere.

- Vi har instruktører nok til de hold, vi på nuværende tidspunkt udbyder, men vi kunne godt finde på at udbygge programmet med flere hold, hvis vi har instruktører til det. Vi har nogle hold, der er lang venteliste til, primært hold for de syv-ni-årige børn - dem kunne vi måske godt udbyde flere af, forklarer Brian Grøndahl.

Vingsted Svømeklub håber på, at klubbens medlemstal med tiden vil nå tilbage på niveau med de tidligere storhedstider - og måske endda højere op.

Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB vandt igen - og den bedste var på midten

Annonce