Annonce
Egtved

Svømmeklub på vej tilbage efter medlemsfrafald

Vingsted Svømmeklub og formand Brian Grøndahl (i midten) har allerede modtaget 425 tilmeldinger til den kommende sæson. Arkivfoto: Vibeke Frost Oxholm
Efter en sæson uden egen svømmehal kan Vingsted Svømmeklub se frem til ny sæson med sit eget sted, og det kan nu ses på medlemstallet.

Egtved: Man kan vidst roligt sige, at Vingsted Svømmeklubs seneste sæson har været en anelse turbulent. Svømmehallen i Vingsted blev lukket, da Vingsted Hotel & Konferencecenter skulle lave en stor konferencesal i stedet. Det betød, at den lokale svømmeklub blev hjemløs og i stedet måtte sende sine medlemmer til svømning i DGI Huset, Børkop, Mølholm, Petersminde og Thyregod. Samtidig kostede det også hundredevis af medlemmer, så klubben i forhenværende sæson talte 314 medlemmer, mod tidligere tiders 800-900 medlemmer.

Nu tyder det dog på, at klubben går lysere tider i møde med en ny svømmehal i Egtved forude.

Inden for et par år så er det vores forhåbning at være ved fordums styrke.

Brian Grøndahl, formand for Vingsted Svømmeklub

Forventer rykind efter sommer

Mandag 10. juni blev der åbnet op for tilmeldingerne til den kommende sæson, og formand for Vingsted Svømmeklub Brian Grøndahl kan fortælle, at klubben allerede her en måned efter er oppe på 440 tilmeldte medlemmer.

- Nu er der egentlig lang tid til, at vi begynder, så vi synes jo egentlig, at det er ganske pænt at have så mange medlemmer her fire-fem måneder, før sæsonen starter, fortæller en tilfreds formand.

Sæsonen begynder normalvis 1. september, men da man i klubben gerne vil vente på, at svømmehallen i Egtved står helt klar, har man skudt sæsonstarten til 21. oktober. Brian Grøndahl er helt sikker på, at svømmeklubben i hvert fald vil runde de 500 medlemmer, inden den nye sæson går i gang.

- Vi tror måske nok, at når vi nærmer os åbningen, så bliver folk klar over, at der er opstart. Så vi håber, at der kommer et rykind her efter sommerferien også, siger han.

Annonce

På vej mod fordums styrke

Da der allerede nu er 100 flere tilmeldte medlemmer, end der var i den seneste sæson, kunne det tyde på, at nogle klubbens tidligere medlemmer er ved at finde tilbage.

- Det er vores forhåbning, at de kun lige har holdt en pause fra os. Vi har også hørt tilkendegivelser om, at når nu vi fik det nye sted, så ville de være klar igen, siger Brian Grøndahl.

Hos Vingsted Svømmeklub er det langsigtede mål at komme op på 800-900 medlemmer igen. Man forventer dog ikke, at det bliver lige med det samme.

- Inden for et par år så er det vores forhåbning at være ved fordums styrke, lyder det fra formanden.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Billund

18-årig fik lumre sex-beskeder fra sin chef: - Episoden er yderst beklagelig

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Færre fugle, døve marsvin og flere invasive arter ved Vesterhavet: Forsker kalder planerne om 10.000 vindmøller i Nordsøen for 'verdens største marinbiologiske eksperiment'

Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce