Annonce
Egtved

Svømmeklub på vej tilbage efter medlemsfrafald

Vingsted Svømmeklub og formand Brian Grøndahl (i midten) har allerede modtaget 425 tilmeldinger til den kommende sæson. Arkivfoto: Vibeke Frost Oxholm
Efter en sæson uden egen svømmehal kan Vingsted Svømmeklub se frem til ny sæson med sit eget sted, og det kan nu ses på medlemstallet.

Egtved: Man kan vidst roligt sige, at Vingsted Svømmeklubs seneste sæson har været en anelse turbulent. Svømmehallen i Vingsted blev lukket, da Vingsted Hotel & Konferencecenter skulle lave en stor konferencesal i stedet. Det betød, at den lokale svømmeklub blev hjemløs og i stedet måtte sende sine medlemmer til svømning i DGI Huset, Børkop, Mølholm, Petersminde og Thyregod. Samtidig kostede det også hundredevis af medlemmer, så klubben i forhenværende sæson talte 314 medlemmer, mod tidligere tiders 800-900 medlemmer.

Nu tyder det dog på, at klubben går lysere tider i møde med en ny svømmehal i Egtved forude.

Annonce

Inden for et par år så er det vores forhåbning at være ved fordums styrke.

Brian Grøndahl, formand for Vingsted Svømmeklub

Forventer rykind efter sommer

Mandag 10. juni blev der åbnet op for tilmeldingerne til den kommende sæson, og formand for Vingsted Svømmeklub Brian Grøndahl kan fortælle, at klubben allerede her en måned efter er oppe på 440 tilmeldte medlemmer.

- Nu er der egentlig lang tid til, at vi begynder, så vi synes jo egentlig, at det er ganske pænt at have så mange medlemmer her fire-fem måneder, før sæsonen starter, fortæller en tilfreds formand.

Sæsonen begynder normalvis 1. september, men da man i klubben gerne vil vente på, at svømmehallen i Egtved står helt klar, har man skudt sæsonstarten til 21. oktober. Brian Grøndahl er helt sikker på, at svømmeklubben i hvert fald vil runde de 500 medlemmer, inden den nye sæson går i gang.

- Vi tror måske nok, at når vi nærmer os åbningen, så bliver folk klar over, at der er opstart. Så vi håber, at der kommer et rykind her efter sommerferien også, siger han.

På vej mod fordums styrke

Da der allerede nu er 100 flere tilmeldte medlemmer, end der var i den seneste sæson, kunne det tyde på, at nogle klubbens tidligere medlemmer er ved at finde tilbage.

- Det er vores forhåbning, at de kun lige har holdt en pause fra os. Vi har også hørt tilkendegivelser om, at når nu vi fik det nye sted, så ville de være klar igen, siger Brian Grøndahl.

Hos Vingsted Svømmeklub er det langsigtede mål at komme op på 800-900 medlemmer igen. Man forventer dog ikke, at det bliver lige med det samme.

- Inden for et par år så er det vores forhåbning at være ved fordums styrke, lyder det fra formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se kortet: 16 veje er fortsat helt eller delvist lukkede på grund af regnen

Annonce