Annonce
Give

Svanesang markerer Sporenes dag

AkadeMidt har gennem flere år været med, når Odderbæk Vandløbslaug har markeret Sporenes Dag. Blandt andet i "Gryden" hvor Anna Wierød sang nogle af sangene fra Paul Ruders "Pestens sange"akkomoagneret af Simon Wildau. Arkivfoto: Børge Larsen

Odderbæk: Sporenes Dag er ikke en fast dato forstået på den måde, at sporene slettes, hvis man ikke overholder tidspunktet.

Derfor kan Odderbæk Vandløbslaug sagtens markere Sporenes dag 16. juni, selv om den officielle dag var 9. juni. Og det gør vandløbslauget så.

Arrangementet starter klokken 13.30 ved det gamle trinbræt, hvor Horsbjergvej oprindeligt krydsede den gamle Horsens Vestbane i Horsbjerg plantage. Sagt på lidt mere nutidsdansk er det ved indkørslen til Horsbjergvej 23. Og for mennesker udefra, der bruges gps, er postnummeret 7323 Give.

Den rute, som arrangørerne fra Odderbæk Vandløbslaug og AkadeMIdt har valgt i år, bliver på cirka fem kilometer. For de stedkendte og folk med adgang til internet, er det den gule rute i den sydlige ende af Horsbjerg Plantage.

Turen vil byde på naturoplevelser kombineret med musik og sang. Det sidste sørge Anna Maria Antonius Wierød og guitaristen Arne Torpegaard fra AkadeMidt for. Det bliver en svanesang, for AkadeMidt opløser sig selv på den næste generalforsamling.

- Det er meget ærgerligt, for deltagerne i vore årlige vandringer på Sporenes Dag har virkelig nydt blandingen af vandretur og små stop med diverse kulturelle indslag, siger Niels Clemmensen fra Odderbæk Vandløbslaug.

Det er gratis at deltage, med deltagerne opfordres til at klæde sig på efter den danske sommer, der ofte har svigtet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Politikere ønsker ikke anke sag om seksuelle overgreb - men den endelige beslutning lader vente på sig

Annonce