Annonce
Billund

Svar på læserbrev fra brugerrådet Lindegården, Billund

Formanden for voksenudvalget, Robert Terkelsen (V), håber på forståelse for, at Billund Kommune er nødt til at have visse restriktioner, så coronasmitten ikke breder sig. Arkivfoto: Chresten Bergh
Annonce

Læserbrev: Det er korrekt, at der er truffet beslutning om at lukke adgangen til køkkenerne på f.eks. plejecentrene og Lindegården her i corona-tiden.

Der er mange brugere på disse steder, som er i risikogruppen, hvis coronaen skulle sprede sig.

Jeg er med på, at den manglende adgang til køkkenet forhindrer jer i at lave kaffe mv. til jeres møder, men vi forhindrer jer ikke i at mødes. Så det vil jeg opfordre jer til at gøre – og så medbringe mad og drikke hjemmefra.

Vores køkkener må ikke blive en smittekilde. Det er der stor risiko for, at de kan blive, hvis ikke alle kontaktplader, og alt hvad der røres ved, afsprittes mellem hver kontakt. Det vil f.eks. sige, at termokander skal afsprittes hver gang, de har været berørt. Det er meget omfattende, og det er vores vurdering ikke at løbe den risiko.

Selvom vi alle helst var corona foruden, bliver vi nødt til at tage alvorligt, at antallet af smittede igen stiger, og pt. er på det højeste ifem5 måneder. Vores nabokommune i Vejle har for få dage siden meldt ud, at der igen indføres skærpede besøgsrestriktioner på plejehjem, sociale bosteder med videre. Den situation vil gerne gøre, hvad vi kan for at undgå i Billund Kommune. Det håber jeg på, at der er forståelse for.


Selvom vi alle helst var corona foruden, bliver vi nødt til at tage alvorligt, at antallet af smittede igen stiger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

Annonce