Annonce
Danmark

Svindler skal bag tremmer - tre års fængsel for millionbedrageri

En 29-årig mand med relationer til Fredericia har netop fået sin dom for omfattende databedrageri. Derudover er han blevet dømt for narkobesiddelse. To andre er ligeledes sigtet i sagen for hæleri. Arkivfoto: Peter Friis Autzen
Annonce

Opdateret kl. 15.15: Navnet på den dømte er tilføjet.

En 28-årig mand fra Fredericia er netop blevet dømt for et bedrageriforhold i millionklassen. Knap fem millioner formåede Martin Bryhl at bedrage sig til. Det tvivlsomme hverv foregik primært fra lejligheden i Fredericia. Et par gange brugte han også byens bibliotek.

Ud af de knap fem millioner kroner formåede den 28-årige mand at få fingrene i de omkring fire af dem. Pengene blev blandt andet brugt til at betale gæld af med.

Måden, hvorpå han fik fingrene i de mange millioner, var ved at franarre tilfældige mennesker deres NemID, optage lån i deres navn for efterfølgende at få pengene udbetalt enten til sin egen eller andres konti.

Sagen kørte som en tilståelsessag, og det endte med tre års fængsel for Martin Bryhls vedkommende.

Manden var også tiltalt for - udover det omfattende bedrageri - at have været i besiddelse af 34,2 gram kokain. Derudover erkendte han i retten at have overtrådt både fyrværkeribekendtgørelsen og ordensbekendtgørelsen ved tilbage i marts forrige år at have affyret og kastet med en raket større end en mandefod, i forbindelse med en fodboldkamp på Odense Stadion mellem OB og AGF. Den 28-årige havde forbud mod at opholde sig på stadionet.

Mandens forsvarer, Mira Tøfting, oplyser til avisen Danmark, at dommen ikke bliver anket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

"Så skal han hjem og holde fest...": Nej, børnefødselsdage må vente til oktober, hvis det står til kommunen

Debat

Så fik vi et regionsbudget i hus

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce