Annonce
Vejle

Sydbank er sponsor for kano: På jomfrutur med FDF-kreds

Den nye kano vakte behørig opmærksomhed på Søndertorv, hvor den blev præsenteret og bagefter sat i åen for at komme ud på sin jomfrutur. Privatfoto

Vejle: Frivillige fra FDF Vejle 1. skabte opmærksomhed om FDF-kredsens arbejde med børn og unge, da kredsen forleden sendte en ny sponsoreret kano på jomfrutur i åen ved Sønderbro i Vejle.

Det er Sydbank, der er sponsor for den nye kano, og afdelingsleder Berit Sand Kristensen havde 10.500 kroner med til kredsleder Søren Rotbøll, som skal bruges til at betale den nye kano.

Kredsen er nemlig godt i gang med at udskifte de populære kanoer, som efterhånden er noget slidte.

Søren Rotbøll og de øvrige repræsentanter fra FDF Vejle 1. sagde tak og udtrykte stor taknemmelighed for sponsoratet, der betyder meget.

Kredsen er også på udkig efter unge ledere, der vil være en aktiv del af kredsens friluftsliv med sjove aktiviteter, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

FDF har en holdning til livet, bygger på et kristent livssyn og formidler de kristne værdier, som for eksempel tolerance, tilgivelse og næstekærlighed.

Afdelingsleder Berit Sand Kristensen havde en chek på 10.500 kroner med til kredsleder Søren Rotbøll fra FDF Vejle 1 til den nye kano. Privatfoto
Kanoen kom hurtigt i vandet ved Sønderbro. Ledelse og medlemmer af FDF Vejle 1 er meget taknemmelige for donationen. Privatfoto
Kredsleder Søren Rotbøll sidder forrest i den nye kano på jomfruturen på åen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give

Give genåbnede med et brag

Annonce