Annonce
Erhverv

Sydbank rømmer Sønderport: Fem rådgivere fra Alm. Brand Bank flytter til Kirketorvet

Alm. Brand Banks ejendom på Sønderport. Assurandørerne i Alm. Brand bliver i bygningen, mens bankrådgiverne flytter til Kirketorvet. Foto: Mette Mørk
Sydbank ændrer sin struktur og deler landet op i 12 områder. I Vejle får de omkring 60 rådgivere nye kolleger fra Sønderport.
Annonce

Vejle: Kunder i Alm. Brand Bank i Vejle skal fra den 15. december møde op i Sydbank på Kirketorvet, hvis de vil tale face-to-face med deres bankrådgiver.

Det er konsekvensen af, at Sydbank har overtaget Alm. Brand Bank.

- Vi har i dag onsdag informeret de fem rådgivere i Alm. Brand Bank i Sønderport om, at de alle pr 15. december rykker op til os andre på Kirketorvet. Det ser vi frem til. Samtidig skulle alle lokale kunder have fået samme besked her onsdag morgen, fortæller Tina Kromann Lyngsø, områdedirektør i Sydbank Vejle.

Sydbank har i forvejen omkring 60 rådgivere i Vejle.

Fusionen mellem de to banker træder endeligt i kraft ved årsskiftet og berører ikke forsikringskunderne i Alm. Brand.

Annonce

Sydbank i omstrukturering

Meddelelsen kommer samtidig med, at Sydbank har gennemført en omstrukturering, der betyder, at banken har opbrudt de områder, som banken hidtil har opdelt landet i.

- Vi har hidtil opdelt Danmark i ni områder, men det har vi nu opgraderet til 12 områder, fortæller Tina Kromann Lyngsø, der i forbindelse med omstruktureringen har afgivet Juelsminde og Horsens, så hun nu er områdedirektør for Vejle, Grindsted-Billund og Hedensted.

- Vi går den modsatte vej af andre banker, og det er faktisk unikt. Jeg har været med i beslutningen om denne decentralisering, fordi det er en bedre og mere fokuseret måde at dække kundernes behov på. Horsens og Vejle er så store byer, at der er brug for, at de har hver deres områdedirektør, siger Tina Kromann Lyngsø.


Vi går den modsatte vej af andre banker, og det er faktisk unikt. Jeg har været med i beslutningen om denne decentralisering, fordi det er en bedre og mere fokuseret måde at dække kundernes behov på.

Tina Kromann Lyngsø


I forbindelse med omstruktureringen er antallet af områdedirektører udvidet fra ni til 12.

I samme ombæring er Alex Slot Hansen udnævnt til direktør for private banking i Vejle. Han bor i Vejle og kommer fra en lignende stilling som private banking-direktør i Sydbank i Kolding.

- Jeg er glad for, at vi har fået Alex Slot Hansen rykket fra Kolding til Vejle. Det er vigtigt for nærheden, at vores direktører arbejder i det område, hvor de selv bor og handler. Den nye struktur betyder også, at vi kan lave flere lokale arrangementer for vores netværk, fortæller Tina Kromann Lyngsø.

I forbindelse med den nye struktur er Claus Krog Nielsen udnævnt som direktør for privatafdelingerne i Vejle, Grindsted-Billund og Hedensted. Han kommer fra en stilling som afdelingsleder i Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce