Annonce
Sport

Sygdom havde nær spoleret Hagelskjærs superliga-debut

Thomas Hagelskjær blev passeret tre gange, men han stod alligevel en god kamp på Vejle Stadion. Foto: Frank Cilius/Scanpix 2018

Thomas Hagelskjær kaldte FCK-kampen en fed oplevelse, som dog blev delvist ødelagt af tre sene FC København-scoringer.

Vejle: Vejle Boldklub præsenterede en regulær overraskelse i startopstillingen til søndagens opgør mod FC København, da Thomas Hagelskjær afløste Pavol Bajza i målet.

Det gav 23-årige Hagelskjær sin første start i en superliga-kamp, og han slap udmærket fra kampen, selvom FCK scorede tre gange og vandt kampen med 3-1.

- Det var en fed oplevelse, men et bittert resultat, sagde Thomas Hagelskjær efter kampen.

Thomas Hagelskjær fik beskeden om, at han skulle spille på selve kampdagen. Det skyldtes, at han op til kampen døjede med sygdom. Dårlig mave betød, at han stod over træningen fredag, men lørdag var han tilbage.

- Det skulle tjekkes, hvordan jeg reagerede på den træning, efter jeg var syg, sagde Thomas Hagelskjær, der for snart halvandet år siden kom til VB fra AGF.

Han har spillet samtlige pokalkampe, siden han kom til klubben, og i foråret stod han et par 1. divisionskampe, da Pavol Bajza sad ude med karantæne efter udvisningen i Esbjerg-kampen.

- Jeg kendte betingelserne, da jeg kom til klubben. Jeg vidste godt, at jeg skulle være andenmålmand, og det kan da i perioder være hårdt, men samtidig er det med til at motivere mig, sagde Thomas Hagelskjær.

To halv-heldige scoringer

En god og sikker indsats af Thomas Hagelskjær rakte ikke til VB-point mod FC København, men der var ifølge Hagelskjær muligheder.

- Vi spillede en stærk første halvleg, og efter vi kom foran, vidste vi godt, at vi i anden halvleg kom under pres. Vi stod lidt længere tilbage, end vi ønskede, men vi havde godt styr på det, indtil de scorede, sagde han.

Og ifølge Thomas Hagelskjær var det to halv-heldige FCK-scoringerne, der ændrede kampen.

- Ved deres første mål blev et skud rettet af, og så endte vi i undertal inde på midten, og deres andet mål kom på et skud, som enten blev rettet af, eller røg igennem benene på en af vores, sagde han.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce