Annonce
Billund

Sygdom: Jacobsen Multiservice er sat på vågeblus

I juni 2018 begyndte Morten Jacobsen også at sælge forskellige havemaskiner i Jacobsen Multiservice. Nu er firmaet sat på vågeblus på grund af sygdom. Arkivfoto: Martin Ravn
Jacobsen Multiservice på Chr. Lundsgaardsvej er midlertidigt lukket på grund af sygdom. Lokalerne er til leje.

Grindsted: Forbipasserende har sikkert lagt mærke til, at der er kommet et stort banner op på væggen på Chr. Lundsgaardsvej 39, der fortæller, at lokalerne er til leje.

Det skyldes, at Morten Jacobsen, der siden marts 2018 har drevet Jacobsen Multiservice fra lokalerne, er blevet sygemeldt.

- Der er stilstand i firmaet lige nu, hvor jeg er sygemeldt. Måske vælger jeg at flytte firmaet hjem. Det er lidt usikkert. Derfor har jeg aftalt med Tage Oehlenschlæger, der ejer bygningen, at han sætter den til leje. Der kan godt gå noget tid, inden der sker noget, siger Morten Jacobsen.

Han startede Jacobsen Multiservice i Grindsted den 31. juli 2017, hvor han i den første tid var lejet ind til forskellige opgaver. I marts 2018 rykkede han firmaet fra hjemmet og ind på Chr. Lundsgaardsvej.

Annonce

Fra lokalerne på Chr. Lundsgaardsvej tilbød han haveservice af næsten enhver slags til både private og erhverv. Han klarede vedligehold, græsslåning, hækklipning, anlæg af nye haver og alt indenfor belægning. Og det har været muligt at købe et abonnement på græsslåning, hækklipning eller lave en ordning.

Senere tog Morten Jacobsen forskellige maskiner og redskaber ind, som han også solgte fra lokalerne på Chr. Lundsgaardsvej.

Morten Jacobsen etablerede Jacobsen Multiservice helt tilbage i 2014 i Nordjylland, hvor han på det tidspunkt havde en kæreste. I 2015 gik parret fra hinanden, og han flyttede hjem til Grindsted. Frem til han startede firmaet i Grindsted i 2017 sejlede han som restaurantchef på Oslo-bådene og var desuden tjener på Filskov Kro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Rockerrapperen A'typisk droppet fra plakat til koncert i Løget

Portræt For abonnenter

Socialdemokratisk borgmesterkandidat kæmpede partiets sag på gadeplan allerede som to-årig

Annonce