Annonce
Billund

Sygehusets støtteforening overlever med Ivar Nørlund som formand

Ivar Nørlund er ny formand for Støtteforeningen for Sydvestjysk Sygehus Grindsted. Arkivfoto: Christer Holte
Ivar Nørlund er ny formand for støtteforeningen for sygehuset i Grindsted, der overlevede efter en ekstraordinær generalforsamling.
Annonce

Grindsted: Sygehuset i Grindsted vil fortsat have en støtteforening.

Støtteforeningen for Sydvestjysk Sygehus Grindsted, som den hedder, var ellers i fare for at lukke, da man manglede bestyrelsesmedlemmer og en ny formand.

Begge dele er nu fundet, og formanden bliver Ivar Nørlund fra Grindsted, tidligere byrådsmedlem og nuværende formand for Venstre i Billund Kommune.

- Jeg synes, det ville være ærgerligt, hvis foreningen skulle nedlægges. Man skal selvfølgelig ikke holde liv i noget, hvis der ikke er brug for det, men jeg synes godt, jeg lige kunne give det en chance, siger Ivar Nørlund.

Han mener, at foreningens arbejde hjælper byen.

- Jeg tror faktisk, det er godt at have sådan en støtteforening. Det er vigtig, at vi har et lokalt sygehus i området, selvom det er en afdeling af Esbjerg. Det er vigtig, at man kan blive behandlet på de store sygehuse, og så komme tilbage og få efterbehandling her i Grindsted. Det gør det nemmere for os her lokalt, og det skal vi bakke op om. Vi har også en fantastisk skadeklinik og friklinik, og det er også værd at bevare, siger Ivar Nørlund.

- Der er mange frivillige, som gør et stort stykke arbejde på sygehuset, og de fortjener også et skulderklap, tilføjer den nye formand.

Den nye bestyrelse

Formand: Ivar Nørlund.

Næstformand: Robert Terkelsen.

Kasserer: Ulla Johansen.

Sekretær: Bitte Antonsen.

Andre medlemmer: Helle Bach, Britta Jensen og Jonny Boye-Petersen.

Suppleanter: Anni Jessen og Aksel Lindhart.

Annonce

Håber på mere interesse

Den nye formand mener dog også, at man skal tage til efterretning, at bestyrelsen var ude i en ekstraordinær generalforsamling

- Hvis ikke man kan blive ved med at finde folk, der brænder for at holde foreningen kørende, er den måske passé. Så har den måske haft sin tid. Men jeg håber da, at vi kan holde gang i den og få skabt lidt interesse. Lige hvordan ved jeg ikke endnu, for vi har kun haft et bestyrelsesmøde, men jeg ved bare, at der er rigtig mange frivillige, som gør en indsats, og det er godt for patienterne, og de frivillige vil jeg derfor godt bruge tid på at bakke op omkring, siger Ivar Nørlund.

Ud af foreningen er trådt Ole Marcussen og Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup, som begge er nuværende byrådsmedlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Hetek satser på sikring

Annonce