Annonce
Vejle

Systemfejl hos Region Syddanmark sender borgere til forkert adresse for at blive vaccineret

Arkivfoto: Mette Mørk
Der er tale om en fejl, når man som borger i Kolding eller Vejle, der skal vaccineres mod Covid-19, får besked om, at vaccinationsstedet er flyttet til Ørnevej. Det understreger Sygehus Lillebælts kommunikationschef.

Vejle/Kolding: Borgere som onsdag - og muligvis også torsdag morgen - bookede en tid til Covid-19 vaccination eller fik en sms-påmindelse om at skulle vaccineres i enten Kolding eller Vejle, blev fejlinformeret i den besked, de modtog fra Region Syddanmark.

I sms-bekræftelsen eller sms-påmindelsen stod der nemlig skrevet, at vaccinationscenteret er flyttet til Ørnevej.


Der er gået et eller andet galt i systemet. Der er tale om at vaccinationscenteret i Esbjerg flytter til Ørnevej, men det har intet med vaccinationerne i Kolding eller Vejle at gøre.


Dette er ikke korrekt, understreger kommunikationschef ved Sygehus Lillebælt, Cathrin Tromborg.

- Der er gået et eller andet galt i systemet. Der er tale om at vaccinationscenteret i Esbjerg flytter til Ørnevej, men det har intet med vaccinationerne i Kolding eller Vejle at gøre, understreger kommunikationschefen.

Annonce

Glad for lokationerne

Hun påpeger samtidig, at man er meget glad for vaccinationscentrene både på Dofovej i Vejle og på Gejlhavegård i Kolding. Derfor er der ingen planer om, at de skal flytte adresser.

- De bliver præcis, hvor de er, og jeg kan godt forstå, at folk er blevet forvirrede af den besked, de har fået.

Så selvom der både findes en Ørnevej i Vejle og en Ørnevej i Kolding, så skal de borgere, der skal vaccineres mod Covid-19 i de to byer altså ikke indstille deres GPS til nogen af de to Ørneveje, men holde sig til den oprindelige adresse på vaccinationscentrene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kaffetørst førte til storbrand på Randbøl Hede: Se skaderne i videoen her

Annonce