Annonce
Egtved

Tætpakket kirkehus blev indviet med mad og musik

De omkring 200 fremmødte gæster ved indvielsen virkede meget positive over resultatet og roste især akustikken, det store lysindfald og det flotte loft. Foto: Vibeke Frost Oxholm
Omkring 200 mennesker var mødt op for at tage del i indvielsen af det nye store kirkehuset i Egtved.
Annonce

Egtved: Der var dækket op til godt 140 gæster i den nye store sal i den nye tilbygning til kirkehuset i Egtved. Men det var langt fra nok, da omkring 200 var mødt op. Heldigvis var der også dækket op i salen i den gamle del af kirkehuset, så alle kunne få et sted at sidde og lidt godt at spise.

- Vi skulle have bygget det endnu større. Vi bliver nok nødt til at udvide, lød det spøgende fra menighedsrådsformand Hans Peter Jørgensen, da han havde holdt sin velkomsttale.

Den nye tilbygning på cirka 270 kvadratmeter er stor og lys og indrettet med tre toiletter, moderne køkkenfaciliteter, teknikrum og den nye, store sal. Det er en væsentlig forøgelse af det gamle kirkehus, der er cirka 160 kvadratmeter stort. Det har længe knebet med plads i kirkehuset, så derfor har menighedsrådet de seneste år arbejdet målrettet på at få bygget til, så der nu er rigtig god plads til sogneaftener, fællesspisninger, musikaftener, og hvad man ellers finder på.

- Det giver nogle helt nye muligheder, sagde Hans Peter Jørgensen, som er rigtig godt tilfreds med det færdige resultat.

Det virkede de mange fremmødte også til at være. Især lød der megen ros over akustikken i den store sal, som var behagelig for ørene selvom der var så mange mennesker til stede.

Det store fremmøde og de mange rosende ord glædede også menighedsrådsformand.

- Det er dejligt at mærke den store interesse, der er for vores nye, fine kirkehus. Vi har også kunnet mærke den store interesse undervejs i byggeriet, hvor vi har oplevet mange, der har gået og fulgt lidt med. Nu er det dejligt at kunne vise det færdige resultat frem, lød det fra Hans Peter Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce