Annonce
Trekantområdet

Tør du prøve det kolde gys? Avisen og vinterbadeklub inviterer til prøvebadning

Fyens Stiftstidende og Melfar Posten inviterer i samarbejde med Strib Vinterbadeklub alle nysgerrige til at komme og prøve kræfter med vinterbadningen tirsdag 3. december klokken 15 ved det nye madpakkehus på Dæmningen i Strib. Arkvifoto: Kim Rune
Annonce

Strib: Det ser hundekoldt ud, og det er det sandsynligvis også. Man kunne fristes til at kalde det en ekstremsport, men i hvert fald har vinterbadningen efterhånden fået godt fat i danskerne, og i Strib har det fået en håndfuld frivillige til at oprette en vinterbadeklub.

En ny sæson står for døren, og der er garanti for hvin og gys, når avisen i samarbejde med Strib Vinterbadeklub inviterer alle nysgerrige til at prøve vinterbadning. Det sker i forbindelse med redaktionens 10-10-tur, hvor journalisterne på Melfar Posten og Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart slår sig ned 10 forskellige steder i kommunen på 10 dage.

Tirsdag 3. december rykker redaktionen ind i Strib Aktivitetscenter klokken 10 til 17, og klokken 15 står formanden og et par frivillige fra den nystiftede Strib Vinterbadeklub klar til at hjælpe alle fremmødte i vandet.

Det sker ved det nye madpakkehus på Dæmningen i Strib, og der er plads til både øvede og dem, der aldrig har badet i vand under 20 grader. Det kræver ingen tilmelding - blot badetøj og et håndklæde.

Vel mødt.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce