Annonce
Hedensted

Tørring-bo forlod døgnkiosk en million kroner rigere

En Tørring-bos lottokupon viste sig at være lige præcis en million kroner værd. Arkivfoto: Kim Haugaard
Efter at have været efterlyst siden slutningen af september, har personen med en lottokupon med milliongevinst indfundet sig hos Tørring Døgnkiosk.

Tørring: En heldig borger fra lokalområdet fandt formentlig det helt store smil frem, da han fredag fik tjekket sin lottokupon hos Tørring Døgnkiosk. Det viste sig netop at være kuponen, som i slutningen af september blev trukket i den såkaldte millionærgaranti.

Gevinsten er uafhængig af antal rigtige numre, og derfor kunne spændingen først udløses i kiosken - hvor den forøvrigt også blev købt.

Kioskejer Svend Erik Pedersen var desværre selv på ferie med hustru og medejer Ruth, da vinderen indfandt sig. Derfor er han ikke klar over, hvordan nyheden blev modtaget.

- Men jeg går da ud fra, at der var stor glæde. Vi havde håbet på selv at være der, men man kan jo ikke være lige heldig hver gang, konstaterer han.

Annonce

Spiller selv videre

Af hensyn til vinderens privatliv kan ikke oplyses nærmere, end at vedkommende har været trofast kunde i kiosken gennem flere år.

Gevinsten er den største, der er vundet i Tørring Døgnkiosk, som ellers også har præsteret at være basen for 500.000 kr. på et skabelod samt samme beløb i Landbrugslotteriet.

- Nu venter vi bare på, at lynet slår ned to gange samme sted, så vi gør den næste til millionær også. Vi fortsætter i hvert fald selv med at spille, siger Svend Erik Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Den gik ikke - spritmistanke holdt stik

Annonce