Annonce
Kultur

Tag den varme jakke og hørebøfferne på og gå en tur i gråvejret

Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmark podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.

Meteorologerne lover det, man kan kalde halvdårligt vejr i weekenden. Overskyet men forholdsvis tørt, hvilket er perfekt vejr til en gåtur med en podcast i ørerne. Podcasts er lydfortællinger, og redaktør for Avisen Danmark podcasts Signe Vestergaard Bansø anbefaler her, hvilke podcasts du skal høre:

1 "Podcasten Danmark" om kød

Christine fra Hvidovre brugte kvindelist over for sin kæreste, da de skulle skære ned på kødet ved middagsbordet. Hun fortalte ham ikke om det. Om han opdagede det, får du svaret på i "Podcasten Danmark". Her kan du også høre, at vi danskere, trods mange gode intentioner, generelt har meget svært ved at få skåret vores elskede kød væk. I "Podcasten Danmark" får du de største og vigtigste historier.

2 "Gangbar" med en tv-stjerne

Tidligere politisk redaktør og tv-stjerne på TV2 Anders Langballe er netop udkommet med bogen "Forfra", hvor han fortæller om to blodpropper, som nær havde kostet ham livet og som fik ham til at vælge en ny karrierevej. Jeg har hørt og læst meget om Anders Langballe i forbindelse med hans bog. Men ingen kom så tæt på ham, som vært Tommy Byrne gør i "Gangbar". Derfor synes jeg, at du skal høre podcasten.

3 "Mortens Madklub" med rigtig mange oste

Jeg elsker at servere god ost for gæster, men jeg synes, at valgmulighederne er mange, og det kan være lidt uoverskueligt. I denne uges udgave af "Mortens Madklub" bliver du guidet til, hvilke oste du kan putte på bordet af køkkenchef Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro og madanmelder og madredaktør Morten Vilsbæk. Hver uge giver de sejeste kokke dig tips og tricks i podcasten, og jeg vil anbefale dig at give den et lyt. "Mortens Madklub" er en god hjælp i køkkenet.

4 "Fremkaldt" med fyret svømmedirektør

Vært Claus Elgaard har tidligere direktør for Dansk Svømmeunion med i R4DIO-podcasten "Fremkaldt", hvor hun for første gang fortæller om det, som bliver kaldt svømmeskandalen. Nemlig at flere elitesvømmere tidligere har haft spiseforstyrrelser og har været sygemeldte pga. en meget barsk træningskultur. En skandale som Pia Holmen fik ansvaret for, og som førte til , at hun blev fyret som direktør i Dansk Svømmeunion. Hun understreger, at interviewet til "Fremkaldt" bliver det eneste, hun giver om sagen. Så hvis du vil have hendes historie, så er det her, du skal finde den.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce