Annoncørbetalt indhold

Tag en erhvervsuddannelse i Odense

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lærer du bedst, når du har mulighed for at bruge dine hænder? Hvis du allerede i løbet af grundskolen har følt, at det ikke ligefrem trækker i dig at skulle sidde på skolebænken og modtage undervisning, så er det måske ikke gymnasiet med en STX eller HHX, der er din vej videre frem.


Annonce

Her kan det give rigtig god mening at overveje en EUD – en erhvervsuddannelse. Erhvervsuddannelserne forbereder dig til specifikke professioner, som du kan komme direkte ud at arbejde i, ligesom du allerede i løbet af uddannelsen vil have forløb i lære, så du virkelig bliver god til dit fag.


Det kan være en stor lettelse for mange, der ikke er fan af bøger, at komme i gang med en erhvervsuddannelse. For nogle er det første gang, de rigtig føler, de sætter pris på undervisning, mens andre bare føler, at de er landet på rette hylde. Uanset hvad tilfældet er for dig, så er det værd at tage et kig på erhvervsuddannelser, så du kan blive mere afklaret med, hvad du kan blive.


Mange forskellige uddannelser

Med en uddannelse ved Kold College er du godt forberedt på fremtiden. Her er rigtig mange forskellige fag, så du kan passende give dig til at kigge lidt på, hvad de enkelte kan bruges til. Hvis du er glad for mad, servering og anretning, tilbydes der blandt andet en kokkeuddannelse, hvor du kan blive helt eminent til at kende forskellige delelementer i diverse retter, tilberede det og sammensætte det, så dine gæster virkelig sætter pris på det.


Men uddannelserne spænder mere vidt end det, og alt fra landmand og anlægsgartner til tjener og kok er noget af det, der udbydes. Hvis du alligevel har mod på at bygge gymnasiefag på, har du også mulighed for det. EUX er stadig en relativt ny uddannelse, der kun har nogle år på bagen, men her kan du tage en almindelig erhvervsuddannelse, samtidig med du tager gymnasiefag oveni, så du også vil kunne søge ind på universitetet med uddannelsen, hvis du skulle få lyst til det.


Andre muligheder på Kold College

Ud over at udbyde EUD og EUX, er der også en HTX-afdeling på skolen. På det tekniske gymnasium har du fag, der er rettet mod videnskab og teknologi, og der vil være et stort fokus på blandt andet naturfagene. Det er for dig, der elsker at nørde med tal, og hvis du har en drøm om en dag at blive ingeniør, er en HTX et fantastisk godt grundlag. Her udbydes også forskellige linjer, der retter sig mod forskellige ting, og du vil helt sikkert have gavn af at læse mere om det på hjemmesiden, så du kan få indblik i de forskellige delelementer.


Hvis du er på udkig efter kortere kurser, kan du også finde det. Her kan du blandt andet tage et kursus og blive ølsommelier, men der er også kurser relevante til de allerede eksisterende uddannelser. Det tæller blandt andet anretning og fødevarehygiejne, så du kommer ud så godt rustet som muligt.

Denne artikel indehoolder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.