Annonce
Vejle

Tag med på en grafisk rejse via kunsten

Helle Koch, der er formand for Grafisk Værksted Vejle, har udført dette grafiske billede til udstillingen, der meget apropos rejse-temaet hedder "Rejse". Foto: Grafisk Værksted

15 medlemmer af Grafisk Værksted Vejle udstiller i Vejle Kunstforening over temaet "rejse".

Annonce

Vejle: 15 medlemmer af Grafisk Værksted Vejle giver deres personlige bud på fortolkningen af ordet "rejse", når de lørdag 24. juni rykker ind i Vejle Kunstforenings udstillingsrum i Vejle Mølle med udstillingen, der hedder "Rejse".

Rejse kan fortolkes på mange måder, som en rejse gennem livet, en indre rejse, en ferie eller som ordets rejse mellem to mennesker.

Grafisk Værksted Vejle har base på Banegårdspladsen i Vejle, og foreningen består af en flok alsidige medlemmer, som arbejder med forskellige udtryk inden for grafik, foto, maleri, installation, skulptur og tegning.

Der er 21 medlemmer af foreningen, og medlemskredsen er ikke kun fra Vejle, men fra hele Trekantområdet. Foreningen er glad for samarbejdet med Vejle Kunstforening og for, at kunstforeningen huser udstillingen i de lyse rammer i møllen.

Annonce

Gæsteudstiller

På udstillingen deltager: Anna Kjellerup, Anna Sofie Bank Erbou, Birgit Bisgård, Britta Egebjerg, Elisabeth Kiefer, Helle Koch, Karen Kirstine Ballegaard, Kurt Ejvind Nielsen, Mette Agerskov, Peter Wade, Pia Möller-Light, Ellen Susanne Baldus, Søren Bjælde, Tove Bjerrum og Vivi Linnemann.

Udstillingen byder også på en udenlandsk gæsteudstiller, nemlig den ungarske kunstner Erica Szöke, som i foråret besøgte Grafisk Værksted Vejle på et "Artist in Residence-ophold" og fik god kontakt til foreningens medlemmer.

Der er fernisering lørdag 24. juni klokken 11, og udstillingen kan ses til og med 6. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Annonce