Annoncørbetalt indhold

Tag på get-away og lad op inden baby kommer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man får sit første barn, ændrer livet sig på alle måder. Den tid, man før havde til at dyrke parforholdet, er i første omgang helt suspenderet og selv på sigt bliver den aldrig samme. I stedet kommer de dejlige år som familie, hvor man kan nyde de mange glæder, der følger med at blive forældre. Inden det første barn kommer til verden, kan det være en dejlig forkælelse at tage på en sidste get-away sammen, hvor I blot er to, og her giver vi jer tips til en skøn tur til Vejle.


Annonce

Netop fordi livet efter baby forandrer sig så fundamentalt, og det liv man kendte, ikke findes mere, kan det være en god idé for sjælen at tage på en tur, hvor man bare er sammen og glæder sig over hinanden og det, der skal ske.


Nyd at slentre rundt i gaderne 

Vi anbefaler, at I ikke planlægger for meget på turen til Vejle men blot giver jer selv mulighed for at slentre rundt i byens gader og måske få købt et par småting til baby, hvis I falder over noget. Det meste har I sikkert købt allerede, ellers kan I gøre det fra hotellet på netbutikken parenthood, som fører en lang række forskellige ting til nyfødte.


I kan naturligvis også vælge blot at tage en dag på hotellet, hvor I slapper af, læser bøger, ser TV og bare hygger. Denne tid kommer aldrig igen, og det gælder om at nyde den, selv om fremtiden naturligvis bliver endnu dejligere, da I snart bliver tre og på sigt måske endnu flere.


Gå på opdagelse i byens spisesteder 

Når man er på tur, skal man nyde ikke selv at skulle lave mad, og Vejle byder på et væld af gode restauranter, som I kan slå jer løs på og nyde lækker mad. Uanset om I holder af sushi, en god bøf eller måske en lækker, italiensk pizza er der noget at komme efter i denne skønne by, så kig jer omkring inden I beslutter jer for, hvor I vil spise.


Gå en dejlig tur ved broen 

Når man er i Vejle, er det et must at tage ud og gå en tur ved Vejle-Fjordbroen. Dette mægtige stykke infrastruktur forbinder den ene ende af vejle med den anden og sparer bilister for an lang omvej. Kommer I med toget, ser I muligvis broen allerede på vej ind til byen, dette afhænger af, hvor I landet, I kommer kørende fra.

Ved broen er der gode muligheder for at gå en dejlig tur, måske med take-away eller en kaffe fra en af byens caféer under armen. Udsigten til de kørende biler højt oppe er et helt specielt syn, og man kan ikke undgå at blive betaget over dette utrolige stykke ingeniørarbejde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.