Annonce
Vejle

Tag på speeddating med din byrådskandidat

For tre år siden lagde Kvartershuset i Løget også borde til en speeddating mellem politikere og vælgere. Den gang var det i forbindelse med folketingsvalget. Arkivfoto

To torsdage i træk kan du få 10 minutters dialog med udvalgte byrådskandidater. De alternative vælgermøder afvikles i Løget og Finlandsparken.

Vejle: Har du lyst til at komme på date med flere af de kandidater, der bejler til dit kryds ved kommunalvalget den 21. november, får du to chancer de kommende dage.

Torsdag aften - 26. oktober - arrangeres den første af to speeddating-sessioner. Den finder sted i AAB's Kvartershuset i Løget, hvor der dates fra klokken 19 til 22. Det andet arrangement finder sted i Beboerhuset i Finlandsparken torsdag 2. november i samme tidsrum.

I Løget er det AAB's to afdelinger samt Grønlandsvejens Lokalråd, der står bag politiker-daten, som gør op med det traditionelle vælgermøde, der ofte foregår i en sal med en paneldebat.

Vi prøvede samme koncept inden folketingsvalget for tre år siden, og det fungerede rigtig godt.

René Vilstrup-Bie, medarrangør

10 minutter med hver kandidat

- Det kommer til at foregå sådan, at de 12 kandidater hver får et minut til at præsentere sig selv, hvorefter hver kandidat sætter sig ved et bord. Her kan de fremmødte vælgere så vælge, hvilken kandidat de gerne vil i dialog med, og så har man 10 minutter, inden man skifter bord og kandidat, fortæller det socialdemokratiske byrådsmedlem, René Vilstrup-Bie, der er med til at arrangere de to seancer.

Alle er velkomne til speeddatingen, som ikke kræver forhåndstilmelding.

Annonce

Der kommer udskiftninger

I Løget er følgende politiske datere klar til at stå ansigt til ansigt med vælgerne:

Søren Peschardt, Socialdemokratiet, Anders Chr. Hansen, Nye Borgerlige, Lone Myrhøj, SF, John Rasmussen, Liberal Alliance, Christa Laursen, Borgenes Parti, Peter Hummelmose, Venstre, Lasse Bak Egelund, Enhedslisten, Svend Erik Nielsen, Dansk Folkeparti, Flemming Agerskov, Konservative, Knud Hauge Kristendemokraterne, Marianne Madsen, Radikale Venstre og Morten Mejsen Westergaard fra Alternativet.

- Ved arrangementet i Finlandsparken bliver det ikke de samme politikere, der møder op. Det er ikke alle, der kan begge aftener, så der vil komme udskiftninger, siger René Vilstrup-Bie og tilføjer:

- Vi prøvede samme koncept inden folketingsvalget for tre år siden, og det fungerede rigtig godt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Jeg havde ellers glædet mig!

Kultur

Jelling har en plan: Når du ikke må komme på festival - kommer festivalen hjem til dig

Annonce