Annonce
Mad og drikke

Tagliata di manzo

Annonce

Tagliata betyder skåret på italiensk, mens manzo betyder bøf. I denne sidste udgave af julis madskole om nemme, italienske retter vil du kunne bruge mange forskellige kødstykker, flankesteak, entrecote og oksemørbrad for at nævne nogle stykker.

Det handler nemlig om, at du griller et stykke kød og skærer det smukt og tyndt ud. Så topper du med rucolasalat og revet parmesan og drypper med olivenolie og eventuelt balsamicoglace.

Denne ret er en af mine absolutte favoritter. Jeg elsker alle ingredienserne, og det er supernemt at lave på en varm sommerdag.

Jeg smagte den første gang i Toscana i en af middelalderbyerne på en udendørs restaurant med udsigt over vin- og olivenlunde. Vi havde lejet et hus og var af sted mange mennesker: Mine forældre, min mands forældre, min svigerinde og hendes svigerinde med mænd og en masse småbørn.

4 stykker steak

200 g rucolasalat

4 spsk. olivenolie

1 tsk. salt

½ tsk peber

100 g parmesanost

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce