Annonce
Vejle

Læserbrev: Tak for god behandling Vejle Sygehus

Arkivfoto: Benny F Nielsen

Læserbrev: Et charterselskab har brugt sloganet "Ferien du aldrig vil hjem fra".

Det var næsten sådan, jeg følte det efter mit ophold på Vejle Sygehus.

Jeg har nu for anden gang inden for et år været indlagt for at få hofteoperation i begge sider.

Min taknemmelighed for den professionelle, venlige, og hyggelige stemning, der er overalt på ortopædkirurgisk afdeling A250 skal komme til udtryk her.

Lige fra man møder ind til indlæggelse og til man udskrives, bliver man behandlet med stor respekt (også selv om man er anderledes tænkende, og har specielle ønsker i forbindelse med operationen) samt stor omsorg. Den respekt og omsorg vises af hele personalet og på alle de afdelinger, man kommer i berøring med.

Der er en meget afslappet atmosfære både på afdelingen, operationsgangen og i opvågningen, der gør en tryg og får en til at føle at man bliver passet godt på.

På afdelingen yder hele personalet deres yderste for at hjælpe patienterne. Der gives hele tiden god vejledning i forløbet, og man kommer hjem med en god følelse af at der er styr på alt, både heling og genoptræning.

Jeg må også lige bruge et par linjer om maden på Vejle Sygehus. Den er så lækker, varieret og spændende, at jeg nok skal være glad for kun at skulle være indlagt en overnatning, ellers ville vægten komme til at stige betragteligt - stor tak til køkkenet for at gøre alle måltiderne til en virkelig god oplevelse.

Så hvis det er nødvendigt med en indlæggelse på Vejle Sygehus, så fortvivl ikke: de gør alle, på alle afsnit, deres yderste for deres patienter.


Hvis det er nødvendigt med en indlæggelse på Vejle Sygehus, så fortvivl ikke: de gør alle, på alle afsnit, deres yderste for deres patienter.


Så fra mig skal der lyde en meget stor tak til overlæge Christian Hofbauer og hele personalet på Vejle Sygehus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Første uge med genåbning: Butikker og kunder har givet hinanden en fælleskrammer

Alarm 112

Bøderegn i Børkop: Syv unge på 15-17 år overtrådte fredag aften forsamlingsforbuddet

Annonce