Annonce
Debat

Tak til daginstitutionerne

Annonce

Læserbrev: Coronakrisen har medført, at vi med børnebørn har hjulpet til med at passe vore børnebørn, mens forældrene passer deres arbejde. Det giver respekt for det arbejde, der udføres i vore daginstitutioner. Man er virkelig på.

Jeg har haft den glæde at passe børnebørnene, tvillingerne på 5 1/2 år i en uge. Det bygges og flyves gennem huset med rumraketter med solceller, elektrisk energi, laserstråler og lamper, der indrettes dukkehus med bamser og dukker, ja fantasien får rigtig udfoldelse.

Er der ro et øjeblik, så tænker man omgående, hvad forberedes der nu? Børn har en utrolig energi, der sker noget hele tiden, fra morgen til aften. Her er der kun to børn, i en børnehave er der 20-30 børn. Jeg kan godt forstå, der diskuteres normering i en daginstitution. Ofte er der kun få pædagoger til 20 børn.

I Børsen kunne man i sidste uge læse, at hvis daginstitutionerne lukkede, vil det betyde en nedgang i bruttonationalproduktet på 6-7%. Det svarer til en omsætning på ca. 130 milliarder kroner, ca. tre gange omsætningen på Danfoss eller LEGO. En omsætning på 130 milliarder kroner er betydelig for vækst og velstand i Danmark, og det viser den betydning og den værdi det har for det danske samfund, af det arbejde der udføres i vore daginstitutioner.

Der skal rettes en stor respekt for det arbejde, der udføres i vore daginstitutioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Annonce