Annonce
Vejle

Tak til Kolding!

Annonce

Nils Sjøberg mener, at den gamle historiske godsbanebygning bør bevares, hvilket får borgmesteren til at sige, at "vi har ikke tænkt så meget over, at processen skulle være for Kolding-borgere, når vi spørger, hvad borgerne gerne vil med bygningen".

Tak til dig Nils og kære Jens Ejner - borgerne her er blevet spurgt igen og igen, via borgermøder, høringer osv og hver gang er der mange vejlensere, der ønsker bygningen bevaret og der har været rigtig mange kreative og spændende forslag til bygningen og området iøvrigt. De må stå i en syltekrukke på dit kontor.

Du citeres også for at sige, at bygningen ".. skal væk, den er så ringe... og kan ikke bruges til noget som helst, fordi den er i så dårlig tilstand".


Borgerne her er blevet spurgt igen og igen, via borgermøder, høringer osv og hver gang er der mange vejlensere, der ønsker bygningen bevaret.

Kristin Enevoldsen


Jeg kan ikke være mere uenig. Det er sådan en chance at lade gå fra sig.

Så vi skal bare være glade for lidt input fra Kolding. Netop her findes et af de allerbedste eksempler på en faldefærdig bygning, der er omdannet til et helt fantastisk sted; nemlig Koldinghus.

En total ruin omdannet til en prisbelønnet attraktion og et stærkt vidensbyrd om stedets historie.

Tænk hvis man dengang havde placeret Kolding Storcenter og et stort P-hus på bakketoppen!.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce