Annonce
Debat

Tak til ortopædkirurgisk sengeafsnit 250 på Vejle Sygehus: I er simpelthen hverdagens helte hele bundtet

Christa Laursen. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Læserbrev: "Et nyt knæ, Christa, det gamle er slidt helt ned", og ja tak, det gjorde virkelig ondt hele døgnet.

Men en supergod oplevelse hele vejen igennem, og jeg indrømmer, jeg var nervøs, men en fantastisk oprigtig læge, ham, der skulle operere mig, var meget åben overfor alle mine spørgsmål.

Han fortalte, så jeg kunne forstå det og pakkede ikke noget ind. Det skabte en fantastisk tillid, så jeg var 100 procent tryg ved ham, og det samme med de mennesker, der tog sig af mig både før og efter.

Annonce

Superfin information vedrørende bedøvelse inden operation samt undersøgelse perfekt (jeg ville bare have fuld bedøvelse, jeg er pivet).

Portører, der lige stak hovedet ind og sagde "Hej Christa", varmede. På vej til operation mødte to portører hinanden, "Nå, så kører du lige med fru Laursen", en fantastisk tone og godt humør, der virkelig bare smitter, skal I vide, så man bliver glad midt i det hele.

Så sygeplejersker, læger, portører, fysioterapeuter, rengøring, køkkenet og deres små lækkerier med flere: I er simpelthen hverdagens helte hele bundtet, så jeg vil ikke undlade at sende en kæmpe tak herfra.

Udstyret med et par krykker, isposer, lidt smertestillende og tider til eftersyn med mere er resten op til mig selv, genoptræning, genoptræning, genoptræning, så det gør jeg, så jeg til sommer igen bliver klar til en klatretur i træet med det yngste barnebarn og hygge der med picnic.


Jeg vil også glæde mig til at putte nok en succes i rygsækken måske til gavn for andre, der skal have en "reservedel" skiftet og er bekymret, som jeg selv var.

Christa Laursen


Jeg vil også glæde mig til at putte nok en succes i rygsækken måske til gavn for andre, der skal have en "reservedel" skiftet og er bekymret, som jeg selv var.

Tak fra en taknemmelig patient.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Sherif Haps er egentlig bare en glad mand fra Grindsted: Nu er hans videoer blevet vist 13 millioner gange på YouTube

Debat

Jeg havde ellers glædet mig!

Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Debat

Frem og tilbage - lige langt?

Kultur

Jelling har en plan: Når du ikke må komme på festival - kommer festivalen hjem til dig

Annonce