Annonce
Trekantområdet

Tallet stiger stadig: Yderligere to er smittet med corona i Fredericia

Smittetallet er igen steget blandt personer fra Fredericia Kommune. Billedet er fra Ringsted, hvor et nyt testcenter er sat op efter et udbrud på byens slagteri. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
53 personer i Fredericia har fået konstateret en positiv corona-test. To af tilfældene er kommet hen over weekenden.
Annonce

Fredericia: Hen over weekenden blev der konstateret to nye corona-tilfælde i Fredericia Kommune.

Tal fra Statens Serum Institut viser, at 53 personer fra Fredericia Kommune har fået en positiv Covid-19-test, siden det blev muligt at blive testet. I sidste uge lå tallet på 51.

Dermed fortsætter den stigende tendens, som i sidste uge fik Fredericia Kommune til at opfordre til øget opmærksomhed på corona-forholdsreglerne.

For to uger siden - 21. juli - lå smittetallet for Fredericia på 44. Mandag 27. juli var tallet vokset til 51. Det aktuelle tal på 53 er fra opgørelsen mandag 3. august.

Annonce

Vær opmærksom

Yelva Bjørnholdt Jensen, koncerndirektør for voksen- og ældreområdet i Fredericia Kommune, fortalte i sidste uge, at der fra kommunal side følges nøje med i smittetallene. Desuden opfordres fredericianerne til øget opmærksomhed.

- Der er brug for, at den brede befolkning har fokus på at holde afstand, at huske at spritte hænder, og ikke at besøge andre, hvis man føler sig sløj. Det handler om at passe på sine sårbare, udsatte, gamle og svage medborgere, sagde Yelva Bjørnholdt Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give For abonnenter

Sygepleje-elev under den spanske syge: Jeg stod alene med den døde mand - og alle de andre patienter

Annonce