Annonce
Vejle

Tapas og takeaway: Bredal har fået et madhus

Rene Bjerregaard har åbnet Bredal Madhus. Foto: Flemming Larsen
René Bjerregaard er manden foran komfuret i Bredal Madhus, der er leveringsdygtig i takeaway. Satser også på at levere tapas og buffet ud af huset til selskaber.

Vejle: Italiensk tapas, dansk tapas  - og Bredal-tapas.

Der er tænkt over variationerne i Bredal Madhus, og med Rene Bjerregaard foran komfuret i køkkenet, hvor der også skal fremstilles barbecuemarinerede spareribs, indbagt kylling, husets burger og kyllingesalat, er passionen til at få øje på.

Al maden er klar til at blive leveret ud af huset, der ligger på Horsensvej 584 i Bredal.

Annonce

- Jeg har åbnet mit eget madhus, fordi jeg gerne vil udleve drømmen om at blive selvstændig. Motivationen bag stedet er passionen for mad, fremstillet af lækre råvarer. Som for eksempel er bøffen på 200 gram i min burger af premium oksekød.

Stor erfaring

- Jeg vil løbende udvikle husets menukort, så der hele tiden vil være nye madoplevelser at komme efter, siger René Bjerregaard.

Kokkeskoene blev gået til i køkkenet i Restaurant Rådhus Corner i Horsens, hvor unge Bjerregaard arbejdede, fra han var 14 år, til han var 21 år, og senere igen arbejdede han i  køkkenet på Kryb i Ly Kro, hvor han var køkkenchef.

Koldrøget laks er en af de retter, Bredal Madhus har på menukortet. PR-foto

- Det er derfor vigtigt for mig, at råvarerne er af en ordentlig kvalitet. Alt maden er lavet fra bunden, og kødet får jeg leveret fra en slagter i Hedensted. Bredal Madhus ligger heldigvis i et område, hvor der findes mange små producenter, siger René Bjerregaard, der foruden takeaway også er leveringsdygtig i mad til større familiefester.


Det er vigtigt for mig, at råvarerne er af en ordentlig kvalitet. Bredal Madhus ligger heldigvis i et område, hvor der findes mange små producenter.

René Bjerregaard


- Jeg har allerede den første "mad-ud-af-huset"-ordre i bogen. Jeg skal her levere stegt flæsk med persillesovs til et selskab, siger han med begejstring i stemmen.

Annonce

Job ved siden af

René Bjerregaard vil i første omgang holde Bredal Madhus åbent på mandage, torsdage og fredage fra klokken 11 til klokken 20.

- Her i begyndelse vil jeg beholde mit job hos Det lille Røgeri i Voervadsbro. Drømmen er dog helt klart, at jeg en dag skal leve af mit eget sted.

En anden ret er barbecuemarinerede spareribs, der serveres med bagt kartoffel med urtecreme, spidskålssalat med æbler og bacon og dagens salat. Hertil friskbagt hvidløgsbrød. PR-foto

- Og jeg er blevet utrolig godt modtaget af lokalområdet, efter jeg begyndte at reklamere for mit nye sted. Mange har allerede ringet for at høre nærmere om menuer og priser, siger indehaveren af Bredal Madhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Give

Se billederne: DM i cykling blev skudt i gang med sved, tilråb og kolde fadøl

EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Vejle

Til hot fodboldaften i Byparken - med øl, jubel, skuffelse og frossen oksekødssuppe

Annonce