Annonce
Kultur

Tasterne gløder: Teaterforening sælger tusindvis af billetter

Folketeatret og Odense Teaters "Så længe mit hjerte slår" er en festlig giro 413-musical, så det er helt som ventet, at den ligger højt på top 10 for den kommende sæsons forestillinger. Ovenikøbet foran Skatteøen. PR-foto
Allerede efter godt fire timer rundede salget af billetter til Vejleegnens Teaterforening nye sæson 7000 styk.

Vejle: På forhånd havde Vejleegnens Teaterforening en forventning om, at over halvdelen af det forventede billetsalg til næste sæsons program ville blive solgt i løbet af mandagen. Der ventes et totalt salg på cirka 16.000 billetter til de 37 forestillinger.

Den forudanelse så mandag eftermiddag ud til at gå i opfyldelse. I hvert fald havde foreningen på fire timer fra klokken 9 til cirka 13 afsat 7000 billetter.

For teaterforeningen er det helt planmæssigt, at det igen er den nye sæsons operaoplevelser, der er solgt mange billetter til. Her er publikum optaget af at få de helt rigtige pladser, og heldigvis ser det ud til, at onlinebilletsalget på www.vejleegnensteaterforening.dk har fungeret. Der er således allerede solgt 200 såkaldte operapakker, alle fire operaoplevelser med ekstra rabat, næsten lige så mange som i hele sidste sæson.

Annonce

Top 10: Her er, hvad Vejle vil se

En opgørelse over, hvilke forestillinger Vejleegnens Teaterforening har solgt flest billetter til, viser, at den foreløbige top 10 domineres af teater med musik:

Eugen Onegin

Cosi fan Tutte

Så længe mit hjerte slår

Julesang og Messingklang

Bortførelsen fra Seraillet

Skatteøen

2 på tur

Nytårskoncert

Adressaten Ubekendt

RYG - En sørgmunter cabaret

Skoller sælger stadig

Teaterforeningen glæder sig over at salget fordeler sig så jævnt på forestillingerne, at der stadig er gode ledige pladser til alle.

”Nostalgi er ikke, hvad det har været”, Café Livas onemanshow med Eddie Skoller, var oprindelig planlagt på scenen, men her var der så tæt på udsolgt efter kun en halv time, at forestillingen nu er flyttet i store sal, så der igen er god plads.

Mest overraskende er det for foreningen, at Det Kongelige Teaters Bergmann-klassiker "Scener fra et Ægteskab" ikke er på top 10.

– Men til den må vi kun sælge godt 600 pladser, så det gør ikke spor, den appellerer bredt, også uden for vores kernepublikum, siger Bodil Dittmer, der er teaterforeningens formand.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce