Annonce
Erhverv

Tatovørsalon blev offer for corona-krisen

Der er lukket og slukket hos Tattoo Ink Family på Storegade. Butikken fik kun et års levetid. Foto: Mikael Lund
Tattoo Ink Family på Storegade i Brande bukkede under for coronaen.
Annonce

Brande: Tatovørsalonen Tattoo Ink Family på Storegade 44 i Brande blev i den forløbne uge den første forretning i Brande til at bukke under for corona-krisen.

- Som alle ved, har det været en hård tid med corona, og ikke alle har kunne få hjælp, skriver salonens indehaver, Egon Holgaard, på Tattoo Ink Familys Facebook-side.

Han er trist over, at han er nødt til at lukke salonen og skriver videre, at det har været nogle rigtig dejlige 14 måneder med mange dejlige og flinke kunder samt mange gode artister, men at han desværre ikke kan holde skruen i vandet længere.

Tattoo Ink Family åbnede 1. april sidste år. Dengang lå tatovørsalonen lidt længere nede ad Storegade, nærmere betegnet i nummer 48, men en opsigelse af lejemålet her i forbindelse med, at ejendommen skiftede ejer, betød, at Tattoo Ink Family måtte bruge corona-nedlukningspausen på at flytte salonen to husnumre til de lokaler, der tidligere husede ”Buffalo Pizza”.

Sammen med blandt andet frisører og fysioterapeuter var tatovørerne ellers blandt de første, der fik lov til at åbne igen 20. april, men det blev altså en stakket frist for Tattoo Ink Family, der var den anden tatovørsalon i Brande. Den første var Studio R Tattoo, hvis ejer, Ruben Eis, efter godt fem år som selvstændig tatovør i 2016 flyttede sin salon hjem på privatadressen i Hammerum. Indtil da var Studio R Tattoo i øvrigt nærmeste nabo til de lokaler, Tattoo Ink Family nu forlader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce