Annonce
Trekantområdet

Taulov BMX afholder finale i National Cup 2019

Taulov BMX er vært ved en finaleafdeling af National Cup 2019 i BMX for alle aldre. Det løber af stablen lørdag 14. september og søndag 15. september. PR-foto

Taulov: Det er lykkedes Taulov BMX af få tildelt en finaleafdeling af National Cup 2019 i BMX for alle aldre. Det betyder, at mange af de danske BMX-kørere vil være samlet i Taulov til en weekend med spænding og masser af ræs.

Det løber af stablen lørdag 14. september og søndag 15. september med afsluttende overrækkelse af pokalerne til alle vinderne i de forskellige rækker.

- Har du lyst til at se spændende BMX-ræs af nogle af Danmarks dygtigste BMX kørere, så bør du besøge os på banen i Taulov på Tingvejen 24 ved Elbo hallen. Der er gratis adgang for alle, udtaler formand Dennis Andersen.

Lige nu er der fuld sving i den lille BMX-klub i Taulov. De har netop fået deres nye klubhus på plads og har nu travlt med at få alle de praktiske ting på plads til weekenden.

- Det er en kæmpe udfordring for en lille klub som vores at skulle være arrangør for Finalen i National Cup 2019, men jeg må bare sige, at det igen viser sig, at vi har mange, der vil hjælpe os både af nuværende kørere og forældre, siger Dennis Andersen.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Mest læste

Annonce