Annonce
112

Teater kommer med stor buket: Teaterforening byder på 37 forestillinger i næste sæson

Folketeatret kommer til Vejle i sæson 19/20 med en ny udgave af Skatteøen til Sebastians kendte musik. 16 medvirkende er klar med Ostesangen, Hispaniola og Fuld af nattens Stjerner den 26. og 27. februar 2020.
Vejleegnens Teaterforening præsenterer på fredag programmet for den kommende sæson. Fra på mandag kan man købe billetter.
Annonce

Vejle: Fredag 26. april præsenterer Vejle Teaterforening sit program, der rækker fra 1. september til 30. april næste år.

Programmet indeholder 37 professionelle turneteateroplevelser i Vejle Musikteater.

Brinkmann og Bergmann. Skatteøen og Strindberg. Musical og Mozart. Der er klassisk og eksperimenterende ny dramatik, opera og dans for alle aldre på vej. Helt præcist hvad der vises, kan nærstuderes i sæsonprogram og på hjemmeside, og mandag den 29. april klokken 9 begynder billetsalget på vejleegnensteaterforening.dk. Sidste år tegnede første salgsdag sig for mere end halvdelen af hele sæsonens billetsalg.

På fredag præsenterer fem af turnéproducenterne selv deres bidrag til den nye sæson: Folketeatret, Den Jyske Opera og Teatret Møllen er med igen. Teater Next (Den Lille Prins i denne sæson) og Teater Freeze Productions er med for første gang. I samarbejde med Vejle Bibliotek præsenteres også den litteratur, der dramatiseres i sæson 2019/20 med en opfordring til at låne og læse bøgerne.

Til præsentationen i Jacob Gade Salen fra klokken 16.00 til cirka 17.30 kan de sidste 50 pladser stadig reserveres gratis på hjemmesiden og i Vejle Musikteaters billetsalg. I Vejle Musikteaters foyer kan alle teaterinteresserede fra klokken 15.30 til 18.00 få en snak med bestyrelsen og flere af producenterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce