Annonce
Kultur

Teater: Peter Pan må udskydes igen

Det er snart to år siden, Teaterspirerne – i øvrigt som de første i Danmark - opførte musicalen ”Annie jr.” i Remisen, men sidste års planlagte opførelse af Peter Pan måtte udsættes på grund af covid-19, som nu endnu engang spænder ben for forestillingen. Arkivfoto: Mikael Lund
Teaterspirerne regner ikke med at komme til at stå på scenen i Remisen i år.
Annonce

Brande: Heller ikke i 2021 kommer Teaterspirerne til at stå på scenen i Remisen.

- Så skete det vi frygtede, nemlig at vi blev nødt til at udsætte Teaterspirernes forestilling Peter Pan til 2022, oplyser Teaterkompagniets formand, Jørgen Lauridsen.

Forestillingen, som egentlig skulle have været opført sidste forår, var på grund af corona-restriktionerne blevet udsat til den 26. og 27. marts, men:

- Som det ser ud lige nu, er der desværre intet, der tyder på, at det er muligt, erkender Jørgen Lauridsen.

- Vi har som så mange andre haft opmærksomheden på den 28. februar, hvor der var en chance for, at de nuværende restriktioner blev hævet, men alt tyder lige nu på, at hvis der kommer en oplukning, kommer det ikke til at ske så hurtigt, at vi med god samvittighed, kan sælge billetter til forestillingen, tilføjer han.

- Det er så synd, for alle de herlige unge mennesker der har været involveret, lyder det fra en ærgerlig teaterformand.


Det er så synd, for alle de herlige unge mennesker.

Jørgen Lauridsen- Sidste år kom nedlukningen lige netop dagen før, vi skulle køre i Remisen for at sætte teknik og kulisser op. De allerfleste har holdt ved, og vores ledere af Teaterspirerne – Bjarne S. Jensen og Bente Meldgaard – har holdt gryden i kog, både med øvning til Peter Pan og med teatersport, og vi ved, at de unge mennesker har haft det herligt, understreger Jørgen Lauridsen.

Annonce

Holder fanen højt

- Vores teaterspirer har holdt humøret og fanen højt, hvilket siger meget om hver enkelt af dem, men også om det sammenhold og samvær, de oplever, pointerer Jørgen Lauridsen og fortsætter:

- Vi holder lige som sidste år øjnene åbne for, om der kunne dukke nogen gode alternativer op, men som det ser ud nu, er forestillingen udsat til den 29. og 30. marts 2022.

Han understreger, at allerede solgte billetter selvfølgelig også gælder til den nye forestilling, men skulle nogen ønske at få billetterne refunderet, kan det ske ved henvendelse til RemisenBrande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Undrer du dig også: Gågade genåbner med ensretning - men mærker er forsvundet

Billund For abonnenter

Leder i Eventyrhuset: Vi fik besked klokken 10.40. Klokken 12 var institutionen tømt for børn

Billund

Privat børnehave er lukket ned: Den britiske variant af covid-19 er konstateret i både Grindsted og Billund

Vejle

33.000 indkaldt på én gang: Kronisk syge syddanskere kan få første vaccinestik i marts eller først i april

Vejle Boldklub For abonnenter

Sat på spidsen: Venter der VB en ny nedtur eller en ny superligasæson?

Annonce