Annonce
Kultur

Teater trods corona: TeaterVejle åbner sæsonen

TeaterVejle byder det næste par uger på blandt andet forestillingen "Tænk hvis man havde en Rejsegrammofon". På scenen er Connie Tronbjerg til højre, Peter Seligmann og Bodil Alling. Foto: Søren Hasselgaard Skaanning
TeaterVejle - også kendt som Vejleegnens Teaterforening - er klar med coronasikre forestillinger, så publikum kan få et tiltrængt skud kultur.
Annonce

Vejle: Selv om tiderne er svære for meget kulturarbejde på grund af coronaen, åbner TeaterVejle sæsonen på tirsdag med den første af en stribe forestillinger de næste uger.

Det begynder på tirsdag den 15. september klokken 19.30 med et besøg af Jacob Morrild. Det foregår i Jacob Gade Salen i Vejle Musikteater.

Han er udråbt til én af landets skarpe satirikere, og forestillingen Hurra markerer hans 20 års-jubilæum som leder af Danmarks eneste faste kabaretscene.

Annonce

Den klassiske historie

Næste forestilling søndag den 20. september har været udsat to gange på grund af coronaen.

Figaros har opdateret Elverhøj, der nu hedder "Elverhøj - men tonen er lav". Forestillingen har det dramatiske forløb, man kender, men de medvirkende går deres egne veje i stykket, der spilles klokken 19.30 i Vejle Musikteater.


Forestillingen "Tænk, hvis man havde en Rejsegrammofon". Den handler om en sær eksistens i byens udkant, der opfinder unødvendige ting, hvis eneste kvalitet er, at de pleaser sanserne.

Fra artiklen


Allerede dagen efter får samme scene besøg af forestillingen "Kejseren - det hele drejer sig om løgne". Livingstones Kabinet, Teater V og Den Fynske Opera leverer forestillingen om polemiske musikforestilling om løgne, manipulationer og hykleri.

Det lyder helt politisk korrekt, når præsentationsteksten om forestillingen bringer disse ord: "Samtidig hylder forestillingen de børn og unge, der i disse år gør oprør mod verdens ledere og den tilstand, verden befinder sig i, hvad enten det sker gennem klimaaktivisme eller f.eks. med protester mod våbenlovgivningen i USA."

Annonce

En sær eksistens

Torsdag den 24. september klokken 19.30 lægger Jacob Gade Salen rammer til forestillingen "Tænk, hvis man havde en Rejsegrammofon". Det er en tre kvarter lang forestilling for mennesker fra otte år og op.

Den handler om en sær eksistens i byens udkant, der opfinder unødvendige ting, hvis eneste kvalitet er, at de pleaser sanserne. Hans aktiviteter afvises af fornuftige folk, der ikke har tid til unytte. Forestillingen er skabt af Hans Rønne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Hundeejer efterlod Annette blødende efter angreb fra schæfer: - Hvordan kan man få sig selv til det

Annonce