Annonce
Jelling

Teaterforestilling aflyst en uge før premieren

Teaterselskabet har måttet aflyse den kommende weekends forestilling. Foto: Teaterselskabet

Jelling: I næste weekend skulle Teaterselskabet i Jelling have opført deres forestilling "Jelling Matadormix - En økonomisk farce af blandet slik" på Jelling Friskole. Det har de desværre måttet aflyse.

Teaterselskabet oplyser, at det skyldes nogle indtrufne omstændigheder af privat karakter.

Helt aflyst bliver forestillingen dog sandsynligvis ikke. Kasserer og PR-ansvarlig Signe Grønvall fortæller, at de vil forsøge at gennemføre forestillingen til efteråret.

Det kræver dog, at de kan låne lokalerne på friskolen, og at de har energi til endnu engang at lægge de mange kræfter i planlægningen. Og det kan være, at manuskriptet skal skrives en smule om, da nogle ting måske ikke er aktuelle om et halvt år.

Har man købt billet, kan man få pengene tilbage ved at henvende sig i SuperBrugsen i Jelling. Af praktiske årsager er det ikke muligt at gemme billetten og bruge den, hvis det skulle vise sig, at forestillingen fremføres til efteråret.

Annonce
Det meste var ellers på plads for Teaterselskabet, men de har været nødsaget til at aflyse den kommende weekends forestilling. Arkivfoto: Teaterselskabet
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Intens eftersøgning endte lykkeligt: Hundehvalpen Nala stak af efter uheld på motorvej, men er fundet igen

Annonce