Annonce
Erhverv

Temabar, Tartan Pub og Eske's sælges til dansk barkonge

Michael Schrøder sælger sine ejerandele i tre barer og forlader bar- og diskoteksnetværk NOX Network. Broderen Heinrich Schrøder sælger også sine ejerandele i Temabar, Tartan Pub og Eske's til Rekom Group. Rekom er Nordens største bar- og natklubkoncern, og Rekoms direktør Adam Falbert har ambitioner om at blive Europas største. Sidste år solgte Adam Falbert sin aktiemajoritet i koncernen for et trecifret millionbeløb til kapitalfonden Catacap. Foto: Mette Mørk
Adam Falbert køber 18 barer fra det Vejle-baserede bar- og diskoteksnetværk NOX Network til sin nattelivskoncern Rekom Group.
Annonce

Vejle: Michael Schrøder er ved at sige farvel til det netværk af barer og diskoteker, han var med til at stifte tilbage i 2004.

18 ud af 38 barer fra vejlensiske NOX Network er blevet købt af Adam Falberts nattelivskoncern Rekom Group. Temabar, Tartan Pub og Eske's i Vejle er blandt de danske barer, som får nye ejere. Michael Schrøder, direktør for NOX Network, har også solgt sine ejerandele og træder ind som partner i Rekom.

- Det er med blandede følelser. Mærkeligt, fordi jeg har arbejdet med NOX Network i så mange år, men det bliver også spændende at blive en del af Rekom. Det bliver forhåbentlig også udviklende for NOX, hvor en ny skal træde til og komme med nye idéer siger Michael Schrøder.

NOX Network holder til på Friis Hansens Vej 5 og er ejet af netværkets barer og diskoteker. NOX har ikke til formål at tjene penge og arbejder blandt andet med uddannelse af personale og leverandøraftaler. Der er cirka 1.300 ansatte i NOX Network.

- For NOX er tanken, at væksten skal komme indefra. Vi vil gerne være sikre på, at vores ledere og ansatte har de samme grundholdninger om god service og personalepleje. Vi skal behandle vores gæster fantastisk og give dem en god oplevelse i byen. Det kunne én udefra ikke gøre uden træning. Hvordan vi yder god service i vores branche er anderledes, fordi vi har at gøre med fulde mennesker. På natklubben kan meget ske, og det skal vores ansatte være i stand til at håndtere, siger Michael Schrøder. Foto: Mette Mørk
Annonce

Rekom vil være Europas største

Og hvorfor sælge, hvis NOX Network har fungeret fint i 15 år? Ifølge direktøren hænger det sammen med, at Rekom har fokus på at vækste, og det åbner døre.

- Jeg var selv knallertmekaniker, og ved siden af startede jeg med at spille musik på Crazy Daisy, og det blev min vej ind i branchen. Rekom har barer og klubber i Norge og Finland og råder med dette opkøb over 118 steder i Norden. Rekom har et mål om at blive Europas største. Forestil dig at være ansat på Temabar, hvor du i weekenderne har det så sjovt, du næsten ikke kan få luft, og din revisoruddannelse virker knap så fed. Alle de unge mennesker får jo enorme muligheder i Rekom, og de vækstmuligheder har vi ikke i samme grad i NOX, siger Michael Schrøder

Med handlen forlader over 25 tidligere ejere og nøglepersoner NOX og indtræder som partnere i Rekom Group. Og det var netop menneskerne, som Rekom var interesseret i, da koncernen rakte hånden ud til NOX sidste år.

- Os i netværket og ejerne bag NOX har drevet barer og diskoteker i 27 år med overvejende succes. Rekom ville gerne købe vores kompetencepersoner. Rekoms vision er at komme fremad, og de har finansieringen på plads, men mangler endnu flere kompetente branchekendte mennesker. Du får ikke sådan et tilbud hver dag, og det ville være dumt ikke at undersøge, hvad Falbert havde at tilbyde os, siger Michael Schrøder.

Annonce

Ny rolle i Rekom

Michael Schrøder beholder sin base i Vejle i sit kommende job som partner i Rekom Group, og hvad hans præcise rolle bliver, er ikke helt på plads.

- Det er ikke, fordi jeg skal lyde som en eller anden Moder Teresa, men det er meget mere afgørende for mig, at jeg afleverer det, som jeg har arbejdet med i 27 år i gode hænder, end hvilken titel jeg får i Rekom. Det vil være naturligt, hvis jeg i den første periode i Rekom er med til at sikre, at vores 18 steder falder godt til, siger han.

Prisen på de 18 barer er ikke oplyst, men ifølge NOX Network og Rekom Group er købet til godkendelse ved Konkurrencestyrelsen. Det skal virksomhed(er) for over 100 millioner kroner i egen branche. Adam Falbert oplyser til Berlingske, at han ikke regner med, at der bliver nogen problemer i at få handlen godkendt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Annonce