Annonce
Børkop

Tennisklub har oplevet markant fremgang i coronaåret

Tennisbanen i Skærup bliver et større og større trækplaster. Den lille tennisklub vokser med store skridt. Foto: Jørgen Flindt
Skærup Tennisklub er ikke stor, men det seneste år har klubben mærket en voldsom vækst.

Skærup: I 2018 var der 12 medlemmer af Skærup Tennisklub, så den hørte til blandt de absolut mindste idrætsklubber i Vejle Kommune.

Men i 2020 var der 43 medlemmer, og interessen for tennis er stadig stigende. Det forklarer Jan Rasmussen, der er formand for tennisklubben.

- 2020 var det bedste år, vi nogensinde har haft. Det er der ingen tvivl om. Og det skyldes selvfølgelig corona-nedlukningerne, for de nedlukninger har ikke ramt udendørstennis særligt hårdt, forklarer han.

Annonce

Så den lille klub, der har en enkelt grusbane, tager en sikker forhånd i retning mod nye tider.

- Vi har medlemmer fra mange steder, og blandt andet også en stigende antal familier, som benytter vores familietilbud om, at familien kan spille tennis for 500 kroner per år. Jo, jeg er da en glad formand, for det kører bare rigtigt godt lige nu, siger han.

Tennisklubben har eksisteret i over 30 år, og den har været ved at lukke undervejs, grundet for få medlemmer. Nu er skuden er vendt.Vi har gode faciliteter, og så har vi en god bane. Og selvom der er kommet mange nye medlemmer til, er der stadig plads til endnu flere.

Jan Rasmussen, formand for Skærup Tennisklub


- Vi har gode faciliteter, og så har vi en god bane. Og selvom der er kommet mange nye medlemmer til, er der stadig plads til endnu flere. Som det er nu, er der gode muligheder for at spille. Man skal selvfølgelig booke en tid, men der er stadig gode muligheder for at få en tid, så vi kan sagtens klare endnu flere medlemmer, siger Jan Rasmussen.

Leje banen

Banen bliver også udlejet til folk, der bare gerne vil spille tennis en time eller to. Og også her kan klubben mærke en kraftig stigning. På to år er klubbens indkomst fra lejen steget næsten til det 10-dobbelte.

Det hører med, at det også startede i det små, men flere og flere gør brug af muligheden for at komme forbi og spille lidt tennis på grusbanen.

- Det er folk fra nær og fjern, som synes, det er rart, at de bare lige kan leje banen for en stund. Der er blandt andet en del gæster fra campingpladserne i Mørkholt, som tager hertil for at spille tennis, forklarer Jan Rasmussen.

Lej dig ind

  • Det koster 300 kroner for voksne at være medlem af Skærup Tennisklub og 300 for børn. Man kan også  leje banen og omklædningsfaciliteterne for 50 kroner i timen.
  • Hvis man lejer en bane, kan man låne udstyr og bolde af klubben.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Den ene gravede have - den anden ligger syg og har lånt krykker: Vandrekammerater tager ny udfordring næste år

Alarm 112 For abonnenter

87-årig døde ved brand i ældrebolig: Der var hverken røgalarm eller sprinkler i lejligheden

Billund

S-politikere kæmper for syriske flygtninge: - Vi er rystede over, at man vælger at hjemsende mennesker på et utroligt tyndt grundlag

Annonce