Annonce
VB

VB vandt testkamp, som opfyldte sit formål

Diego Montiel og VB vandt 2-0 i torsdagens testkamp mod FC Sydvest. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Vejle Boldklub vandt testkampen mod FC Sydvest med 2-0, hvilket var lige i underkanten i forhold til antallet af chancer og deres størrelse.

Vejle: Nogen stor plads i nyere VB-historie får testkamp mod FC Sydvest ikke.

Testkampe er ofte en størrelse, som befinder sig mellem et træningspas og en rigtig kamp, og på den led var torsdagens opgør på Vejle Stadion ingen undtagelse.

VB vandt kampen med 2-0, og ciffermæssigt lå det i underkanten vurderet på antallet af chancer og deres størrelse.

Et selvmål i slutningen af første halvleg gav VB en pauseføring på 1-0, og i slutfasen blev det 2-0, da Adam Jakobsen afsluttede et angreb sat op lige efter bogen.

Kampen mod FC Sydvest, der holder juleferie som nummer tredjesidst i den ene af de to 2. divisioner, kom i stand, fordi VB i øjeblikket står i en lang kamppause, og træner Constantin Gâlcă ønskede en kamp for at undgå 16 dage helt uden kamp.

- Der var mere intensitet i kampen, end der er i et træningspas, sagde VB-træneren.

På den led fik Constantin Gâlcă langt hen ad vejen det ud af kampen, han ønskede.

VB-FC Sydvest 2-0 (1-0)

Træningskamp

Mål: 1-0 Selvmål (39.), 2-0 Adam Jakobsen (84.).

VB (4-2-3-1): Gianluca Zanette ((Thomas Hagelskjær, 31.) (Lucas Andersen, 62.) – Tobias Mølgaard (Villads Rasmussen, 46.), Mads Greve (Nicolas Dantas, 35.), Juhani Ojala (Mads Lauritsen, 46.), Thais Damgaard (Andreas Broe, 46.) - Jacob Schoop (Adama Fofana, 46.), Tobias Sommer (Alexander Jensen, 46.) - Lucas Jensen (Wang Zhenao, 46.), Diego Montiel (Brenner, 46.), Sergiy Gryn (Magnus Grødem, 46.) - Kjartan Finnbogason (Adam Jakobsen, 46.).

VB stillede i første halvleg med et hold, som lignede det, der spillede den seneste turneringskamp.

Malte Amundsen og Ylber Ramadani manglede, da de er af sted på landsholdsopgaver, og i stedet spillede Thais Damgaard, som passede en for ham meget uvant position; venstre back, mens U19-spilleren Tobias Sommer spillede på den centrale midtbane. Desuden stod målmand Indy Groothuizen over, og i stedet delte de tre øvrige målmand i førsteholdstruppen spilletiden ligeligt mellem sig.

Gâlcă måtte cirka 10 minutter inden pausen skifte første gang, da Mads Greve udgik med en mindre ankelskade, men efter kampen kaldte VB-træneren udskiftningen for præventiv:

- Jeg forventer, han er tilbage i træning, når vi mødes næste gang.

Spillede for langsomt

I pausen skiftede Gâlcă resten af startspillerne, og da FC Sydvest spillede videre med hovedparten af sine, gav det en anden halvleg med et massivt VB-overtag.

- I første halvleg spillede vi for langsomt, men i anden halvleg blev det meget bedre. Det hang nok lidt sammen med, at vores modstander blev træt, og det gav os en hel del mere plads, sagde Constantin Gâlcă.

VB spillede uden i alt fire landsholdudtagne, og desuden manglede Arbnor Mucolli og Vitinho. Arbnor Mucolli måtte på grund af en overbelastningsskade melde afbud til Albaniens U21-landshold, men skaden er dog ikke mere alvorlig, end at Gâlcă forventer at se Arbnor Mucolli på træningsbanen i begyndelsen af næste uge. Det samme gælder Vitinho, som holdes ude af nogle knubs fra et træningspas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce