Annonce
Give

Thyregod har Midtjyllands bedste idrætscenter

Centerleder, og uofficiel byggeleder, Lone Jørgensen klipper her officielt snoren til Thyregod Multisal & Fitness. Foto: Jim Hoff
Søndag den 9. august blev snoren klippet til Thyregods nye fitnesscenter. En lang og besværlig arbejdsproces er dermed endegyldigt slut, og resultatet er blevet så godt at centerlederen nu ikke tøver med at kalde centret for Midtjyllands bedste idrætscenter.
Annonce

Thyregod: Små fire millioner kroner har det samlede projekt med etableringen af det nye fitnesscenter og multisal i Thyregod kostet.

Med bestyrelsen i Center Thyregod og centerleder Lone Jørgensen som drivkræfter har man selv formået at skaffe pengene. Og det nye byggeprojekt er tæt på betalt ud.


Fra vi genåbnede den 15. juni og frem til nu, er det kun gået en vej, fremad. Folk er kommet tilbage i fin stil, så det har været herligt at få liv i butikken igen

Centerleder Lone Jørgensen


Det fortale bestyrelsesformand i Center Thyregod Niels Clemmensen i sin indledende tale, da borgerne i Thyregod søndag formiddag var kaldt til reception for de nye lokaler.

- Vi har selv fundet 2 millioner kroner, Jelling Sparekasses Fond og Vejle Kommunen har givet 800.000 kroner, og så har vi via låneomlægning i hallånet generet yderligere en million kroner til projekt, forklarede Clemmensen, mens det fremmødte thyregodfolk kunne skylle sommervarmen ned med iskold hvidvin eller lokal isafkølet postevand, mens der var sodavand til børnene.

Processen, som er beskrevet her i spalterne i flere omgange, har været lang, intens og ramt af både coronakrise og tidsplaner, der er skredet, men resultatet er blevet rigtig godt efter en proces, hvor samarbejdet mellem bestyrelse og centerleder har været både godt, frugtbart og båret af ikke mindst Lone Jørgensen store ildhu.

Bestyrelsesformand for Center Thyegod, Niels Clemmensen, fortalte om både historikken og økonomien bag det nye fitnesscenter og multisal. Foto: Jim Hoff
Annonce

Uofficiel byggeleder

- Lone har jo nærmest fungeret som en slags uofficiel byggeleder. Hendes ambitioner har til tider været høje, hun har blandt kæmpet hårdt for multisalen, men i dag kan vi godt se, at det giver rigtig god mening også at have en holdsal til træning, møder og foredrag, lød det fra ikke uden beundring i stemmen fra Clemmensen.

Lone Jørgensen sendte roserne retur til en bestyrelse, der både har lyttet og ageret aktivt.

- Ret beset havde vi første snoreklip til det nye fitnesscenter den 6. marts, men så kom coronaen jo og lagde alt øde. Men fra vi genåbnede den 15. juni og frem til nu, er det kun gået en vej, fremad. Folk er kommet tilbage i fin stil, så det har været herligt at få liv i butikken igen, sagde Lone Jørgensen og tilføjede:

- Som jeg ser vores samlede fritidscenter i dag med svømmehal, badeland, fitnesscenter, fine udendørsarealer til fodbold og hal, så tøver jeg ikke med at kalde det her for Midtjyllands bedste idrætscenter, konstaterede Lone Jørgensen med et stolt smil, inden kun, for anden gang åbenbart, klippede den røde snor over til de nye faciliteter.

Center Thyregod - et sted hvor det bobler af liv - og muligvis Midtjyllands bedste idrætscenter? Foto: Jim Hoff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Musikgudstjeneste i Vor Frelsers Kirke

Vejle

Vejles margarinekonge kom brat af dage

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce