Annonce
Hedensted

Tidligere børnehjemsdreng skriver bog om kurvejene

Steff Ejlertsen var som barn anbragt på børnehjemmet Kildebjerget. En tid han mindes med glæde, og som han har skrevet flere bøger om. Arkivfoto
Annonce

Stouby: Fredag 2. oktober kan du høre forfatter Steff Ejlertsen fortælle om sin nye bog hos købmand Yding i Stouby kl. 15-17.30.

Steff Ejlertsen har tidligere boet på Kildebjerget, da det var børnehjem, og har skrevet flere bøger om stedet.

Denne gang har han skrevet en bog om kurvejene ved Hotel Vejlefjord.

- For mine kammerater og jeg var skoven, stranden, fjorden og kurvejene ved Vejlefjord Sanatorium hjemsted for utallige gode oplevelser, fortæller Steffen Ejlertsen i en pressemeddelelse.

I bogen får man både beretninger fra barndommen og en række fortællinger fra de afmærkede ruter på kurvejene.

”En børnehjemsdreng vender tilbage – kurvejene ved Hotel Vejlefjord” handler om barndom, om rødder, og om hvor man hører til.

Steff Ejlertsen er født i 1944. Efter 10 år på børnehjemmet Kildebjerget og en påbegyndt karriere i Livgarden og på Hærens Officersskole, skiftede han karriere og blev lærer fra Hellerup Seminarium i 1970 med linjefagene dansk, historie og religion.

I dag er Steff Ejlertsen pensioneret efter 35 år blandt børn og unge, heraf to år som forstander for Efterskolen ved Høng Gymnasium og 15 år som forstander for Faarevejle Fri- og efterskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Psykisk vold per kontrakt

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Vejle

Spritbilist afsløret på Vesterbrogade

Annonce