x
Annonce
Ikast-Brande

Tidligere byrådsmedlem Hanne B. Pedersen bliver ny hegnssynsmand m/k

Hanne B. Pedersen afløser Jens Ernst Nielsen i hegnssynet. Arkivfoto

Klovborg: Hanne B. Pedersen fra Klovborg, som ved det seneste valg i 2017 kun manglede en halv snes personlige stemmer for at blive genvalgt til byrådet for Fælleslisten, skal have udskiftet sit visitkort igen.

Frem til udgangen af 2021 skal hun nemlig fungere som hegnssynsmand. Indtil nu har hun været udpeget som suppleant for Jens Ernst Nielsen, men da han for nylig flyttede fra kommunen, kan han ikke længere bestride dette hverv – de tre medlemmer af hegnssynet skal nemlig udpeges blandt kommunens egne borgere.

Udover Jens Ernst Nielsen har hegnssynet siden det seneste kommunalvalg bestået af Christian Østergaard og Peter Bjerregaard, der har henholdsvis Kaare Graversen og Tage Olsen som personlige suppleanter. Som suppleant for Hanne Pedersen er listefællen Henrik Kraglund udpeget.

Hegnssynets opgave er blandt andet at tage stilling til tvister i forbindelse med rejsning af nye hegn, ombytning, ændring og sløjfning af hegn samt hegnenes vedligeholdelse. Mindst et medlem skal være plantningskyndigt, og et medlem skal være bygningskyndigt.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Vejle

Vand fosser ud på Jennumvej

Annonce