Annonce
Give

Tidligere fodboldspiller er med, når lokalt destilleri skænker op til digital whiskysmagning

Thomas Korsgaard (tv.) og Morten Jørgensen, administrerende direktør i Fary Lochan flankeres 5. marts af den tidligere fodboldspiller Ulrik Laursen, når Farre-virksomheden holder sin tredje virtuelle whsikysmagning. Arkivfoto: Flemming Larsen
Konceptet kommer til at minde om de to første gange, men der skiftes lidt ud i både panelet og i indholdet af smagsprøverne, når Fary Lochan for tredje gang inviterer til digital whiskysmagning.

Farre: De første to gange har interessen været overvældende, og nu gør whiskyproducenten Fary Lochan på ny klar til at guide folk ude bag skærmene gennem seks forskellige smagsprøver.

5. marts gentages konceptet, og der skal således følges op på de to første virtuelle whiskysmagninger, der blev holdt i juni og oktober. Dengang deltog henholdsvis 740 og 530 personer. For at opretholde interessen har Fary Lochan til tredje omgang inviteret den tidligere fodboldspiller Ulrik Laursen med i panelet, der skal stå for whiskysmagning.

Ulrik Laursen tilbragte en del af sin karriere i Skotland, hvor han vandt det skotske mesterskab med storklubben Celtic. Undervejs i karrieren nåede han også at spille for flere danske topklubber, og han har også fem kampe for det danske landshold på cv’et. I dag har eks-fodboldspilleren sit eget firma, hvor han importerer vin. Udover sit kendskab til Skotland vil han som en del af panelet også dele ud af sin passion for whisky.

Annonce

Foruden Ulrik Laursen bliver det to kendte ansigter i form af ambassadør for The Scotch Malt Whisky Society Thomas Korsgaard og administrerende direktør i Fary Lochan, Morten Jørgensen, der kommer til at styre slagets gang 5. marts. Her skal der smages på fire forskellige slags whisky samt to typer New Spirit. New Spirit er den rå sprit, man får, når malten er destilleret. Herefter bliver skal den hældes på egetræsfade for at kunne karakteriseres som en whisky tre år senere, men her kan man altså smage den tidligere i forløbet.

5. marts krydres det velkendte koncept desuden med et nyt initiativ. Fary Lochan lover nemlig, at deltagerne undervejs vil blive taget med på en rejse gennem whiskyens lagrings- og modningsproces fra år nul og 10 år frem.

Arrangementet begynder klokken 19.30 og varer cirka halvanden time.


Foruden Ulrik Laursen bliver det to kendte ansigter i form af ambassadør for The Scotch Malt Whisky Society Thomas Korsgaard og administrerende direktør i Fary Lochan, Morten Jørgensen, der kommer til at styre slagets gang 5. marts.

Fra artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Krondiamantbryllup i Give

Danmark

Få overblikket her: Politikerne blev enige i nat - Danmark genåbner næsten 21. maj

Annonce