Annonce
Give

Tidligere landsholdsspiller skal sparke flere bolighandler i kassen for lokal ejendomsmægler

Den 50-årige tidligere landsholdsspiller i fodbold, Jacob Laursen, er den 11. oktober startet hos Maiken Nørtoft, RealMæglerne Give, hvor han er i gang med at uddanne sig til ejendomsmægler. Foto: Jim Hoff
Med et cv, der fortæller om 25 landskampe for Danmark og en professionel fodboldkarriere i både England og Danmark, er det en særdeles spændende forstærkning, som Maiken Nørtoft i skikkelse af Jacob Laursen kan præsentere på sit RealMægler-hold.

Give: Den tidligere landsholdsspiller Jacob Laursen, der har spillet 25 landskampe i rødt og hvidt og leveret varen som stærk midterstopper i klubber som VB, Silkeborg, FC København, Derby og Leicester, er her i oktober blevet ansat hos RealMæglerne i Give.

Her er det meningen, at han skal færdiggøre sin ejendomsmægleruddannelse i løbet af januar/februar 2022, samtidig med at han hjælper til i ejendomsbutikken og tager diverse kurser i formidling, fremvisning, købsaftaler osv.

- Jeg fik kontakt til Jacob via et bureau, som jeg har haft til at hjælpe mig med at finde en ny medarbejder. Der er udpræget mangel på uddannede ejendomsmæglere i branchen, men da jeg blev præsenteret for Jacobs cv, var der noget i maven, der sagde, at det her kunne blive interessant. En tidligere landsholdsspiller under uddannelse til ejendomsmægler og med et helt utroligt spændende og stort netværk. Virkelig interessant, fortæller Maiken Nørtoft.

Annonce

Bliver bombarderet med uddannelse

Hun er også glad for at få et voksent menneske med en masse livserfaring og mennesketække ind ad døren.

- Jacob har de rigtige menneskelige egenskaber til denne her branche, og han passer så godt ind i både vores team og område. Han er tillidsvækkende og rolig, og han er meget indstillet på at tage de ejendomsmæglermæssige udviklingstrin hen ad vejen. Samtidig kommer han med en masse gode ideer og et stort, spændende netværk, der giver vores lille virksomhed her nogle nye indgangsvinkler og udviklingsmuligheder. Han er velkendt i Trekantsområdet, han taler qua sit ophold i engelsk fodbold i flere år flydende engelsk, så han kan i den grad være med til at udvikle forretningen.

For Jacob Laursen er det vigtigt at han fremstår troværdig i sit job som ejendomsmægler.

- Det er jo et af livets største beslutninger, man træffer, når man køber hus. Derfor skal man som ejendomsmægler være 100 procent inde i tingene. Selvfølgelig er der nogle ting, der er de samme som dengang, jeg arbejdede med salg og vurdering for 'Et Godt Hjem' i Vejle for en del år siden. Men rent fagligt er der jo sket en del med juraen, flere vinkler på vurderingsarbejdet osv., siger Laursen og fortsætter:

- Derfor er det vigtigt for mig, at jeg virkelig bliver godt klædt på via kurser og min uddannelse. Vi møder jo i dag også købere, der er særdeles velforberedte, så det handler om at være skarp, pointerer Jacob Laursen, der på den konto har det fint med, at han i disse uger nærmest bliver bombarderet med uddannelse i regi af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Annonce

Resultatorienteret tilgang

Med ansættelsen af Jacob Laursen går Maiken Nørtoft en anden vej end den gængse.

- Det handler jo også om, ikke at gøre det, som alle andre mæglere gør. At gøre noget anderledes, at tænke lidt ud af boksen og tage et menneske ind, der via sin livserfaring og spændende og meget brede netværk kan være med til at tage butikken her op på næste niveau, siger Maiken Nørtoft og tilføjer:

- Og med ansættelsen af en tidligere topprofessionel sportsmand får jeg jo også en person ind i mit team, som jeg ved har en resultatorienteret tilgang til det at være ejendomsmægler og som kommer med en udpræget vindermentalitet. Og da jeg samtidig tror på, at boligmarkedet holder momentum, er det bare en styrke for os at vi nu får flere strenge at spille på, ligesom det også er en berigelse for vores lille team af piger, at vi nu bliver beriget med en mandlig kollega. Og med ansættelsen af Jacob bliver vi også flere til at løfte opgaverne, og det ser vi meget frem til.

Vi møder jo i dag også købere, der er særdeles velforberedte, så det handler om at være skarp.

Jacob Laursen
Annonce

Vil engagere sig lokalt

Jacob Laursen, der via sine succesrige år i hovedstaden vedkender sig som en stor tilhænger af FCK, har naturligvis ikke sluppet fodbolden helt. Han er således formand for fodboldudvalget i Bredballe IF, og formen holdes også ved lige med fire faste løbeture - hver gang minimum på 16 kilometer.

Han har allerede fra dag et bragt nye ting ind på kontoret.

- Jeg har lært mine kolleger, at vi hver morgen giver hinanden hånd, når vi mødes, så vi lige kan se, om vi alle er klar til dagens opgaver. Det, synes jeg, er en god vane, og pigerne har taget godt imod ideen, konstaterer den nye mand på kontoret i Vestergade 2.

- Når jeg er faldet lidt mere på plads, har jeg også til intention at involvere mig i det lokale samfund og de forskellige netværk, man har her i byen og området. Første skridt tog jeg sidste lørdag, hvor jeg cyklede sponsorpenge ind til det nye idrætscenter her i Give, og her var Maiken som min sponsor virkelig gavmild med kilometerpengene, lyder det fra den tidligere fodboldkæmpe med et skævt smil.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Byggeaffaldet tårner sig stadig op i Højen, selv om virksomheden betaler tusindvis af kroner i bøde hver måned:  'Vi er i fuld gang med at løse problemet'

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se video: Gigantiske mængder af sten bliver plumpet i Vejle Fjord: Her skal kunstige rev skabe liv

Navne For abonnenter

Maria så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Kultur

Kan du løse gåden: Den kan tale, den kan skrive. Hvad er den? Preben giver dig svaret - og løfter sløret for et par nyheder

Erhverv

Fastfood- og salatkæde i vækst vil til endnu en jysk by: Men den mangler en vigtig ting for at kunne åbne

Minister til udkanten: Hvis I vil have en legeplads, skal I levere vindmøller og solceller

Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Alarm 112 For abonnenter

De brølende 70'ere: 'Hit med pengene': Sparekasserøver var rystende nervøs

For abonnenter

Randers-gigant har minus på 70 millioner og to topfigurer er væk: Men ny direktør vil udvide og ansætte flere

Erhverv For abonnenter

Populær café mister forpagter efter seks år: Ét særligt problem får Dorthe til at give op, selv om der er gæster nok

Jørgen Olsen efter brors kræftsygdom: Den gamle cirkushest i mig skal videre

Kultur

Advarsel: Jelling har ingen veje: Tag hellere toget - med rabat

KLUMME For abonnenter

Sidste festivaltur med skipper Charlie ved roret

Kultur

Musikfestival passerer 650.000 gæster i år - så mange var vi og her er hovednavnene år for år

Annonce