Annonce
Udnævnelse

Tidligere Tesla-chef er kommet i spidsen for motorrens-firma i Hedensted

Marius Klixbüll Iversen har både arbejdet hos Tesla og i Harley-Davidson Motor Company. Pressefoto

Hedensted: Marius Klixbüll Iversen, der kommer fra en chefstilling ved Tesla, er tiltrådt som adm. direktør for Hydrive i Hedensted, hvor han har det overordnede ansvar for at styrke og udbygge firmaets markedsposition inden for bæredygtig rens af diesel- og benzinmotorer.

- Missionen for Hydrive er at blive den førende virksomhed i verden inden for brint-alternativer til rens af forbrændingsmotorer samt udvikling og salg af brintteknologier. Den udvikling er i gode hænder hos Marius, som sammen med det øvrige lederteam og bestyrelse skal styrke og udbygge vores markedsposition, siger Kim Søgård Kristensen, bestyrelsesformand i Hydrive og adm. direktør i Insero Horsens, der er delejer af Hydrive, i en pressemeddelelse.

Hos Tesla havde Marius Klixbüll Iversen ansvar for udvikling og effektivisering af service og aftermarket i Nordeuropa, Island og Mellemøsten.

Før det var han 14 år hos Harley-Davidson Motor Company, hvor han senest var ansvarlig for service, aftermarket og garanti i Europa, Mellemøsten og Afrika.

- Hydrive er en virksomhed med et stort potentiale, som jeg er stolt over at skulle stå i spidsen for. Der er fortsat lang vej, inden vores veje ikke belastes af motorernes skadelige gasser og partikler. Med fokus på den grønne omstilling kan vi være med til at gøre en forskel i forhold til den verden, som er lige nu.

- Derudover skal vi med Uffe Lauge Jensens store ekspertise inden for produktudvikling og videreudvikling fastholde vores position som frontløbere. Den position skal være i fortsat udvikling, og det er jeg begejstret over at skulle være en del af, siger Marius Klixbüll Iversen i pressemeddelelsen.

Tidligere direktør Uffe Lauge Jensen fortsætter i selskabet som founder og udviklingschef med det overordnede ansvar for koncept- og produktudvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

En nonne fulgte hende ind på børnehjemmet som 2-årig: Gitte er stolt af, at hun har fået et velfungerende familieliv

Annonce