Annonce
Navne

Tidligere uddannelseschef på Aarhus Universitet skal styrke Skanderborgs udvikling

Hanne Nissen Toksvigs interesse for civilsamfundet blev vakt allerede i børneårene i Skanderborg, hvor hun var aktiv i spejderbevægelsen, fremgår det i en pressemeddelelse. Foto: Viborg Kommune

Ansættelse: 53-årige Hanne Nissen Toksvig, Silkeborg, tidligere Skanderborg, tiltræder 1. maj som chef for Skanderborg Kommunes nye afdeling Udvikling, Kultur og Erhverv.

Hun skifter fra Viborg Kommune, hvor hun siden 2014 har været chef, først for personale- og organisationsafdelingen og fra 2018 for landdistriktsudvikling.

Før det var hun uddannelseschef på Aarhus Universitet.

Hanne Nissen Toksvig er uddannet cand.oecon. og har en suppleringsuddannelse i retorik og kommunikation. Hun bor i Silkeborg med sin mand, og de har to døtre, som er flyttet hjemmefra.

- Hanne Nissen Toksvig har en stærk profil i forhold til at udvikle Skanderborg Kommune. Hun har stor erfaring med at arbejde i politisk styrede organisationer og skabe resultater i samarbejde med erhvervsliv og civilsamfund. Derudover har hun nogle helt særlige kompetencer i forhold til at motivere, kommunikere og skabe teamwork. Med Hanne får vi endnu bedre muligheder for at geare Skanderborg Kommune til at blive klar til en fremtid, hvor vi bliver mere end 70.000 borgere, så vi glæder os meget til samarbejdet, siger kommunaldirektør Lars Clement i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce